Fronsrimpel

Een fronsrimpel ontstaat door het samentrekken van een aantal spiertjes tussen de wenkbrauwen. Deze spiertjes spannen aan als u boos of geconcentreerd kijkt. Zodra die spiertjes gedurende een lange periode steeds opnieuw aanspannen, ontstaat een fronsrimpel die maakt dat het voortdurend lijkt of u moe, streng of zelfs boos of onvriendelijk kijkt. Op den duur ontstaat een diepe groef tussen de wenkbrauwen. Door deze voortdurende spierspanning trekken de wenkbrauwen naar beneden en wordt de vermoeide en strenge uitstraling verder versterkt.

fronsrimpel behandeling-met-botox-voor-en-na2-Gooi-Bussum

Behandeling

Een behandeling met Botox ontspant de spieren tussen de wenkbrauwen waardoor de huid gladder wordt en de frons verzacht of zelfs volledig verdwijnt. Na de behandeling komt de wenkbrauw in de oorspronkelijke, natuurlijke stand terug waardoor u er weer fris en uitgerust uitziet.

fronsrimpelbehandeling-met-botox-voor-en-na-Gooi-Bussum

Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.  

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »