Fillers

Fillers of injectables zijn zeer effectief bij het bestrijden van de tekenen van het ouder worden. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Bij huidveroudering spelen diverse factoren een rol zoals leeftijd, zonlicht en roken. Naarmate u ouder wordt, wordt de huid dunner en slapper door het verlies van elasticiteit en stevigheid. Hierdoor ontstaan lijnen en rimpels. Tegelijkertijd krimpen de gezichtsbotten en neemt het onderhuids vetweefsel af in volume. Er ontstaan rimpels en soms zelfs diepe groeven in het gezicht zoals bijvoorbeeld een neuslippen-plooi, marionetlijnen, wallen onder de ogen, ingevallen wangen, afhangende mondhoeken en rimpels op de bovenlip. Het gezicht verliest de jeugdigheid. U ziet er ineens moe en ouder uit dan u bent. Uw uiterlijk weerspiegelt niet langer je innerlijk.

Injectables

Fillers, ook wel injectables genoemd, worden met veel succes toegepast voor het opvullen van de neuslippenplooi, marionetlijnen, fronsrimpels, ingevallen wangen, rimpels op de bovenlip, het verstevigen van de huid en het herstellen van volumeverlies van wangen, slapen en kaaklijn en bij Liquid Facelift. Dankzij de herstellende werking van fillers krijgt het gezicht haar frisse, vitale uitstraling terug.

Cosmetisch arts Olga Liplavk heeft het unieke Pro-Age Concept en de Inside Out Facial Treatment ontwikkeld. Behandeling van de kaaklijn en kin -> Lees verder  Behandeling van de wangen en jukbeenderen -> Lees verder Behandeling van de lippen en mond -> Lees verder Behandeling van de neus-lippenplooi -> Lees verder Behandeling van de ogen en wallen -> Lees verder… fillers - Mozart Kliniek De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.  

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

Fillers - Mozart Kliniek Bussum

Translate »