Kaaklijn en hamsterwangen

Een vaak voorkomende klacht bij mannen en vrouwen is een uitgezakte en hobbelige kaaklijn en hamsterwangen. Dit maakt de uitstraling van het gezicht ouder en minder aantrekkelijk.

Als u ouder wordt, slinken de kaken en zakt het vetweefsel omlaag. De contouren van de kaaklijn zijn niet meer mooi strak en de kaakhoek verdwijnt. Daardoor ontstaan de beruchte hamsterwangen en een hobbelige kaaklijn waardoor u er ouder uitziet dan u bent. Kaaklijn en hamsterwangen -Mozart Kliniek Bussum

Behandeling

Met een kleine hoeveelheid filler (soms in combinatie met Botox bij mondhoeken en kin) worden de kaakcontouren hersteld waardoor het gezicht weer een jeugdige en frisse uitstraling krijgt. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.  

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

Kaaklijn en hamsterwangen - Mozart Kliniek Bussum

 

Translate »