Afhangende mondhoeken en marionetlijnen

De stand van de mondhoeken is essentieel voor de uitstraling. Door het slinken van de kaken en een verandering in de stand van het gebit worden de lippen in de loop der jaren dunner, zakken de mondhoeken naar beneden en ontstaan marionetlijnen (de verticale lijnen van de mondhoeken naar de kaak). Ook een overmatige spieractiviteit in dit gebied kan de oorzaak zijn van afhangende mondhoeken en marionetlijnen. Deze afhangende mondhoeken en marionetlijnen geven het gezicht een strenge, ontevreden en bittere uitstraling.

Afhankelijk van de oorzaak kan dit gebied behandeld worden met Botox en/of een tijdelijke filler op basis van hyaluron zuur waardoor uw gezicht weer een vriendelijke en sympathieke uitstraling krijgt.

Afhangende-mondhoeken-marionetlijnen-behandeling-met-botox-fillers-Gooi-Bussum

De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »