Lippen opvullen

“Bij mijn cliënten streef ik altijd een natuurlijk uiterlijk na. De ingreep moet passen bij uw gezicht zodat u er weer stralend en jeugdig uitziet.” – Dokter Olga Liplavk – Lippen opvullen - Mozart Kliniek Bussum

Als u iemand aankijkt, valt uw oog als eerste op de ogen en de mond. Vollere lippen geven een gezicht een mooie, sensuele uitstraling. Zij maken het totaalplaatje af. Vrouwen die er erg jong uitzien voor hun leeftijd, danken dit vaak aan hun vollere lippen. Of u smalle of juist mooie volle lippen hebt, is genetisch bepaald. Maar wat voor lippen u ook van nature heeft, naarmate u ouder wordt, verliezen ze een deel van hun volume. De lip wordt vlakker en smaller. Vaak levert dit, zoals wij cliënten vaak horen zeggen, een ‘zuur of zuinig mondje’ op.

Fillers

Met behulp van fillers kunnen wij mooie vollere lippen creëren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend volledig veilige en afbreekbare injectables op basis van hyaluronzuur zoals Restylane, Juvéderm of Stylage. De fillers worden aangebracht met een heel klein naaldje of met een canule (een naaldje met een ronde punt). Door toevoeging van een kleine hoeveelheid verdoving in de fillers is de behandeling nagenoeg pijnloos. Het resultaat is direct zichtbaar en geeft een enorme boost voor uw zelfvertrouwen en uw uitstraling. Lippen opvullen via Mozart Kliniek Bussum Lippen opvullen - Mozart Kliniek Bussum De Mozart Kliniek werkt voor het lippen opvullen uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetische behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »