Liquid Facelift

“Cliënten zijn na de behandeling vaak ontroerd door het resultaat. Zij herkennen zichzelf weer in hun spiegelbeeld. Dat is voor mij de grootst mogelijke beloning.”
– Dokter Olga Liplavk –

De liquid facelift is een prachtig alternatief voor wie (nog) geen ingrijpende chirurgische facelift wil ondergaan en bestaat uit een combinatie van behandelingen die gericht zijn op de verbetering van de uitstraling.

Een liquid facelift is, net als andere cosmetisch medische behandelingen, maatwerk. Dokter Olga Liplavk stelt voor iedereen een individueel behandelplan op waarbij onder meer rekening wordt gehouden met het gewenste resultaat, de leeftijd, de mate van volumeverlies, de huidconditie en de anatomie van het gezicht.

“Met een liquid facelift geef ik u terug wat u in de loop der jaren bent kwijtgeraakt. U heeft recht op die frisse, gezonde uitstraling die u ooit had. Die uitstraling is niet gebonden aan leeftijd. U kunt er op iedere leeftijd stralend uitzien.”

liquid facelift-met-fillers-en-botox-na-Gooi-Bussum1

Stappenplan

Stap 1

Ontspannen van overtrainde spieren met behulp van Botox. Spieren veroorzaken door voortdurende aanspanning onder meer fronsrimpels of afhangende mondhoeken.

Stap 2

Herstellen van de gezichtscontouren met een tijdelijke filler. Met injectables is het mogelijk onder meer jukbeenderen, ingevallen wangen, een hobbelige kaaklijn en hamsterwangen weer hun oorspronkelijke volume terug te geven. Ook kunnen met behulp van fillers wenkbrauwen op een natuurlijke wijze worden gelift en is het mogelijk wallen onder de ogen te verminderen. Met kleine hoeveelheden van een filler kunnen afhangende mondhoeken weer worden opgewipt.

Stap 3

Opvullen van de fijne lijnen en rimpels zoals de neuslippenplooi, marionetlijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Stap 4

Huidverbetering door het gebruik van een peeling, mesotherapie, vitamine A zuur crème en voedingssupplementen.

Pro-Age Concept

Dokter Olga Liplavk heeft, op basis van wetenschappelijk onderzoek, het unieke Pro-Age Concept ontwikkeld. Onderdeel van het Pro-Age Concept is de Inside Out Facial Treatment. Deze behandelmethode zorgt dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt. U straalt weer! Lees meer

De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur.

Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

Liquid Facelift - Mozart Kliniek Bussum

 

Translate »