fbpx
pand en wachtkamer_Mozart Kliniek

Over de Mozart Kliniek

Over de kliniek

De Mozart Kliniek is in 2012 opgericht door cosmetisch arts dokter Olga Liplavk en is gevestigd in het Gooi. De Mozart Kliniek is inmiddels uitgegroeid tot expertise centrum met twee cosmetisch artsen, en werken wij samen met een team van huidtherapeuten. Hierdoor kunnen wij u adviseren op verschillende gebieden, zoals tijdelijke fillers, botox, draadlift, lasertherapie, endermologie.

Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens Pro-Age, waarbij uw natuurlijke schoonheid geoptimaliseerd wordt. De veiligheid, tevredenheid en een natuurlijk resultaat staan voorop.

Waarom de Mozart Kliniek

  • Persoonlijke aandacht
  • Oprecht en realistisch advies
  • Veiligheid van de behandelingen als hoogste prioriteit
  • Uitstekende beoordelingen door cliënten
  • Ruim 10 jaar ervaring en expertise in cosmetische geneeskunde
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde

Landelijk Expertise centrum

Cosmetisch arts, drs. Olga Liplavk is als lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en de Visitatiecommissie mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de medische cosmetische geneeskunde. Ook het Ministerie van Volksgezondheidszorg en de Inspectie van Gezondheidszorg hechten grote waarde aan het waarborgen van de kwaliteit van de cosmetische geneeskunde. Bij de Mozart Kliniek worden trainingen en Masterclasses georganiseerd voor cosmetisch artsen en medisch specialisten, zodat kennis en kwaliteit op peil worden gehouden.

Second Opinion

Naast het uitvoeren van medische en cosmetische behandelingen heeft de kliniek ook een referentiefunctie voor het geven van een second opinion. Bent u niet tevreden over het resultaat van een cosmetische behandeling? Twijfelt u of het resultaat optimaal is? Of heeft u klachten na de cosmetische behandeling? U kunt bij de Mozart Kliniek terecht voor een second opinion. Onze specialisten bespreken met u de mogelijkheden en een plan van aanpak. De kosten van het advies bedragen 45 euro. Neem vrijblijvend contact op met de Mozart Kliniek.

Bereikbaarheid

De Mozart Kliniek is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand te Bussum, centraal gelegen in Nederland. Met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanuit Amsterdam via de A1, afrit A1/E231, vanuit Utrecht via de A27, afrit 33.

U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. De kliniek ligt op enkele minuten loopafstand van het treinstation Naarden-Bussum en de bushalte.

Plan hier uw route

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak