Filosofie

“Om er mooi en jeugdig uit te zien, hoeft u geen strakgetrokken, rimpelloos gezicht te hebben. Een fris en gezond uiterlijk kunt u, op iedere leeftijd, bereiken met een kleine ondersteuning. Door een beetje vulling aan te brengen op een aantal strategische plaatsen ontstaat dat energieke effect. Het is mijn missie om mijn cliënten weer een frisse en vitale uitstraling te geven waardoor zij hun zelfverzekerdheid terugkrijgen en er weer net zo goed uitzien als zij zich voelen.”
– Dokter Olga Liplavk –

Cosmetisch-arts-Olga-Liplavk-Gooi-Bussum

Wallen, fronsrimpels, hangende mondhoeken?

Het menselijk brein bepaalt binnen één seconde of wij iemand aantrekkelijk, betrouwbaar of aardig vinden. Het brein maakt die beslissing op basis van een aantal gezichtskenmerken. Hoe u eruitziet bepaalt hoe iemand over u denkt. Heeft u wallen onder de ogen, duidelijke fronsrimpels of hangende mondhoeken, dan is de kans groot dat u als ‘minder sympathiek’ of ‘niet leuk’ wordt beoordeeld. Als uw uiterlijk niet in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt, staat u gelijk op achterstand.

Vermoeide gelaatstrekken of een futloos uiterlijk zijn meestal het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. U wordt fysiek ouder maar kunt u ook als u zestig bent u nog veertig voelen. Een veelgehoorde opmerking van onze cliënten is dan ook dat zij zich niet meer herkennen in hun spiegelbeeld.

Cosmetische oplossingen

Door de natuur een handje te helpen met kleine, niet-operatieve ingrepen kan dokter Olga Liplavk een groot verschil maken. Zij kijkt naar de hele persoon en niet alleen naar die ene rimpel waardoor het resultaat optimaal, natuurlijk en evenwichtig is. Dankzij haar expertise en jarenlange ervaring weet zij u deskundig te adviseren over de behandelingen die bij u het mooiste resultaat opleveren.

Mozart-Kliniek-fillers-botox-voor-mannen-Gooi-Bussum

Pro-Age Concept

Dokter Olga Liplavk heeft, op basis van wetenschappelijk onderzoek, het unieke Pro-Age Concept ontwikkeld. Deze behandelmethode zorgt dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt. U straalt weer!

Translate »