Ervaringen

truus

Truus, 40 jaar

“Ik wilde eigenlijk al heel lang iets aan mijn fronsrimpel laten doen. Maar ik had geen idee wie dat zou moeten doen of waar. Totdat ik via een vriendin in contact kwam met Dr. Olga Liplavk van de Mozart kliniek in Hilversum. Zij gaf aan tijdens het consult dat je niet moet willen rimpelloos door het leven te gaan. Maar dat je er wel veel beter uit kunt zien door de sterke kenmerken in je gezicht naar voren te laten komen. Inmiddels heeft Dr. Liplavk mijn fronsrimpel behandeld met Botox waardoor je nu weer eerst mijn ogen ziet in plaats van die rimpel!

Helemaal blij ben ik met het feit dat met de Botox mijn ogen wel gelift lijken! Ik moet er vanuit Groningen een eindje voor rijden maar dat ik meer dan de moeite waard! Ben echt super blij met het resultaat. Ook mijn echtgenoot heeft inmiddels een afspraak bij Dr. Liplavk gemaakt. Hij kan natuurlijk niet achterblijven!”

Annette, 46 jaar

“Ik was al heel lang aan het twijfelen over een ooglidcorrectie! Maar nu ik op advies van Drs. Olga Liplavk mijn fronsrimpel heb laten behandelen met Botox heb ik een correctie absoluut niet meer nodig! De Botox zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen iets gelift worden waardoor het hangende velletje verdwenen is. Daar komt ook nog bij dat mijn fronsrimpel weg is en je er een aangenaam ontspannen gevoel aan overhoudt! Dit had ik veel eerder moeten doen!”

 

Anne, 60 jaar

“Dagelijks ben ik blij als ik in de spiegel kijk. Als ik me na een dag hard werken erg moe voel, zie ik in de spiegel een stralend, gezond gezicht. Dankzij dr. Olga zie ik er fantastisch uit en hoef ik me geen zorgen te maken over hoe dat in de toekomst zal zijn. Ik zal er goed uit blijven zien! Er zal niet achter mijn rug worden gefluisterd: “She’s losing her looks”, maar: “Wat ziet zij er goed uit! Geen dag ouder geworden. Hoe doet ze dat?” 

Omdat door de behandeling de jeugdige contouren in het gezicht op een natuurlijke wijze worden hersteld, is het door iemand anders niet te zien dat er iets is gebeurd. Dr. Olga kan de oorspronkelijke jeugdige vorm van het gezicht weer geleidelijk terugbrengen door haar behandeling, zodat het net lijkt of je zojuist een heerlijke vakantie achter de rug hebt. Het resultaat is een stralend gezicht en geen zorgen meer over het ouder worden. De behandeling is nagenoeg pijnloos en eventuele blauwe plekjes kunnen worden gecamoufleerd.”

Hannie, 56 jaar

“Mij stoorde de neus-liplijn die je heel duidelijk bij mij kon zien. Daarbij had ik ook van die zakjes gekregen aan mijn kaaklijn. Het gaf me een oud en droevig gezicht. Dokter Olga heeft me hierbij goed geholpen. De scherpen lijnen heeft ze heel mooi opgevuld. Het ziet er een stuk beter uit. Ik ben nog lekker mezelf gebleven maar zie er hierdoor wel beter uit en voel me hierdoor relaxter door deze kleine maar essentiële verandering. Eerst heeft ze me een beetje verdoofd waardoor de behandeling nauwelijks pijn deed. Je voelt het wel een beetje, ook nog een dag erna, maar toen was alles over. Ik ben gelukkig en heel tevreden met het resultaat. Ik kan tegen iedereen zeggen: DOEN.”

Esther, 25 jaar

“Ik ben Dokter Olga Liplavk heel erg dankbaar. Ik heb al jaren last gehad van een (genetisch bepaalde) deficiëntie bij mijn rechter orbital rim/tearthrough. Dit houdt in dat aan de rechterkant van mijn gezicht het bot rondom de rechteroogkas dermate onderontwikkeld is, dat het een vermoeide en holle ogen als gevolg heeft. Verder leek mijn gezicht platter en breder doordat het bot wat ik daar miste de voorwaartse projectie en daarmee het driedimensionale effect enorm beperkte.

Mijn hele jeugd lang heb ik zowat dagelijks moeten aanhoren hoe moe of verdrietig ik wel niet keek terwijl ik mij van binnen heel anders voelde. Echter was ik mij niet bewust dat het door de bovengenoemde deficiënte kwam. Na het raadplegen van vele artsen en chirurgen die allemaal de oorzaak niet konden vinden en mij allerlei achteraf gezien totaal onnodige ingrepen probeerde aan te smeren kwam ik gelukkig bij Olga terecht. Zij maakte foto’s, trok wat lijnen en zag het probleemgebied direct. Na deze behandeld te hebben met 1 ml Restylane Subq was in 10 minuten mijn leven veranderd. De vermoeide uitstraling was weg en ik kon mijn ogen niet geloven. Dat in tegenstelling tot de indruk wat andere artsen mij gaven het probleem in 10 minuten weg was. Sindsdien heb ik nooit meer gehoord of ik moe ben terwijl ik me van binnen goed voel. Mijn zelfverzekerdheid is enorm toegenomen en zij is echt mijn held. Ze heeft een echt artistiek oog en is enorm begripvol zoals een arts naar mijn mening hoort te zijn. Niets anders dan lof voor deze arts!”

Translate »