Nieuw bij de Mozart Kliniek: Cosmetisch arts Natasha Smits

Door Olga Liplavk

Cosmetisch arts, dokter Natasha Smits (1971) behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Utrecht in 2007. Na haar artsenopleiding heeft zij gewerkt als arts-assistent cardiologie. Vervolgens heeft zij zich verdiept in sociale geneeskunde en seksuologie. Na uitgebreide klinische ervaring te hebben opgedaan, heeft dokter Smits er voor gekozen om haar passie voor de cosmetische geneeskunde te volgen. Sinds 2013 werkt ze als cosmetisch arts. Met haar goed gevoel voor esthetiek bestudeert dokter Smits haar cliënten nauwkeurig, analyseert de mogelijkheden en aan de hand daarvan geeft zij een passend en realistisch advies.

“Ik geloof in de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk en ik probeer mensen van binnen en van buiten mooi te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ik hou zelf van een natuurlijke uitstraling en geef mijn cliënten daarin eerlijk advies. Mijn motto is “less is more”.

Dokter Smits voert de behandelingen met de grootst mogelijke zorg en vakkundigheid uit. “Ik vind het belangrijk om een subtiel en natuurlijk resultaat te bereiken waarbij het karakter en de persoonlijkheid van gezicht behouden blijft”.

Maak nu een afspraak o.v.v. introductiekorting drs. Smits!