fbpx

Verhaal van een cliënt: Onderooglid correctie met PDO draden

“Onderooglid correctie zonder operatie maar met draadjes! Een aanrader!”

Dr.-Olga-Liplavk-Mozart-Kliniek-PDO-ooglift

“5 Jaar geleden heb ik een boven ooglid correctie laten doen. Heb nog nooit zo’n goeie beslissing genomen! Alleen had ik ook, door het steeds dunner worden van de huid, heel veel kleine rimpels onder mijn ogen. Mijn onderoogleden liften durfde ik toen niet aan en werd me door de chirurg ook min of meer afgeraden. Onderoogleden kon je nog altijd liften zei hij…

Nu, 5 jaar later, was het verschil tussen boven en onder zo groot geworden dat ik alsnog de ingreep overwoog, ware het niet dat ik als de dood ben voor het fenomeen “droopy eyes”. Dat zie je nog al eens ziet na een onderooglid correctie.  Dit dilemma besprak ik met mijn arts Olga Liplavk. Dr. Liplavk adviseert en behandelt mij al bijna 10 jaar met botox en een klein beetje fillers. Door haar voel ik me niet ouder als ik in de spiegel kijk en ben ik blij en trots op wie ik ben!

Zo adviseerde zij mij nu ook. Dr. Liplavk gaf aan dat een operatie helemaal niet nodig is en wellicht ook niet het doel zou bereiken dat ik zou willen, namelijk minder (diepe) rimpels onder mijn ogen zodat ik er niet zo vermoeid uit zou zien. Met een steeds dunner wordende huid zou ik het effect dat ik wilde bereiken ook niet krijgen met een lift vertelde ze. Dr. Liplavk stelde voor draadjes te gebruiken! Hele dunne oplosbare draadjes die met een heel dun naaldje onderhuids ingebracht worden op de plek van de rimpel. Draadjes die, nadat ze opgelost zijn, zorgen voor bindweefsel vorming waardoor de rimpel heel subtiel wordt opgevuld. Nagenoeg pijnloos en veel minder ingrijpend dan een operatie en met een langdurig resultaat!!! Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik besloot er voor te gaan.

En nu…. 3 weken later ben ik zo ontzettend BLIJ met het resultaat!! Je ziet de lijntjes nagenoeg niet meer en ik zie er 100 x frisser en meer uitgeslapen uit! En wat nu meer dan ooit opvalt zijn mij ogen!!! En daar was het me allemaal om te doen! Dank je wel Dr. Liplavk !!! Dank je wel voor je advies en een geweldig resultaat dat ik nooit voor mogelijk had gehouden zonder operatie!!!”

– Annette, 52 jaar –

 

Wilt u meer lezen over de draadlift met PDO draden? Klik dan op deze link of neem contact met ons op.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak