Princess

Wenst u ook wel eens dat u uw natuurlijke frisse uitstraling van vroeger weer terug heeft? Of dat u de tekenen van veroudering minder zichtbaar kunt maken?  
De unieke producten van Princess bieden u de mogelijkheid om dit op een natuurlijke en veilige manier werkelijkheid te laten worden. De veilige fillers zijn ontwikkeld door Croma Pharma, een Oostenrijks farmaceutisch bedrijf dat zich al ruim 39 jaar bezighoudt met het ontwikkelen en verbeteren van hyaluronzuren voor medisch gebruik. 

Wat is Princess?

Het werkt op basis van hyaluronzuren. Hyaluronzuur is een lichaamseigen bestanddeel dat zorgt voor het behoud van een goed gehydrateerde, stevige en elastische huid. Door het verouderingsproces neemt de productie van ons hyaluronzuur af waardoor de huid dunner, droger en minder elastisch wordt. Er ontstaan rimpels, diepe groeven en zelfs huidverzakkingen waardoor uw uitstraling minder gezond, energiek en krachtig wordt. Ook omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, roken, verontreiniging en vrije radicalen, dragen bij aan het ontstaan van verouderde uitstraling.
 
Voor het opvullen van de rimpels of lippen wordt Princess filler gebruikt. Voor het herstellen van gezichtscontouren zoals ingevallen wangen, hamsterwangen, wallen onder de ogen of ingevallen slapen wordt Princess Volume gebruikt.  
Het verschil tussen deze twee producten zit in de grootte van de moleculen van het hyaluronzuur. Hoe groter de partikels van het hyaluronzuur: hoe steviger de gel.  
Princess fillers kunnen de tekenen van veroudering zoals rimpels op de bovenlip, fronsrimpels, afhangende mondhoeken, marionetlijnen, neuslippenplooi, hamsterwangen, wallen onder de ogen en gezakte wangen aanzienlijk verminderen zonder operatie en pijn.

Waarvoor Princess filler?

    •    rimpels en lijnen in het gezicht
    •    rimpels op de bovenlip
    •    lippen (opvullen of dunne lippen maskeren)
    •    afhangende mondhoeken
    •    rimpels op de wangen
    •    liften wenkbrauwen zonder operatie
    •    fronsrimpel(s)
    •    kraaienpootjes
    •    rimpels op het voorhoofd
    •    neus-lippenplooi
    •    marionetlijnen
    •    neuscorrectie zonder snijden

 Waarvoor Princess Volume?

    •    hamsterwangen
    •    ingezakte wangen
    •    jukbeenderen opvullen
    •    slapen opvullen
    •    wallen onder de ogen verminderen
    •    liquid facelift 

De behandeling met Princess Filler en Volume

De behandeling met Princess filler is een niet-chirurgische behandeling. Princess filler wordt met een dunne naald of een canule onder de huid geïnjecteerd. Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, zijn voorafgaand aan de behandeling geen allergietesten nodig!  
In de Princess filler is een kleine hoeveelheid verdoving toegevoegd waardoor de behandeling pijnloos verloopt. Indien nodig kan na overleg met uw cosmetisch arts extra verdoving gebruikt worden, bijvoorbeeld in de vorm van een verdovende crème.  
De behandeling duurt 10-20 minuten. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten oppakken.
 
Het resultaat van Princess filler en Princess Volume 
Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De resultaten van een esthetische behandeling met Princess fillers zijn voor een langere periode te zien. Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie houdt het effect zes tot twaalf maanden aan.  Na deze periode kan de behandeling worden herhaald. Princess filler en Princess Volume worden na verloop van tijd volledig afgebroken.

Waar moet ik op letten?


Gebruikt u bloedverdunners of ontstekingsremmende middelen zoals Alive, Neurofen of Ibuprofen? Vertel dit aan uw behandelend cosmetisch arts.  
Om kans op blauwe plekken te verminderen adviseren wij u de week voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, koffie en zwarte thee te drinken.  
Uit praktijk is bekend dat arnica  de kans op blauwe plekken vermindert. U kunt  twee weken voor de behandeling arnica-druppels gaan gebruiken: 8 druppels x3 per dag voor het eten. Ook na de behandeling kunt u arnica-druppels blijven gebruiken.  
Daarnaast adviseren wij na de behandeling uw huid goed te beschermen tegen direct zonlicht met minimaal factor 50.  
Vraag rustig aan uw cosmetisch arts wat zij u aanbeveelt.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen? 


Princess filler is gebaseerd op hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong en wordt in de regel zeer goed verdragen. De meeste bijwerkingen ontstaan doordat de huid geïnjecteerd wordt met een naaldje: een blauwe plek, plaatselijk tijdelijke roodheid en soms een zwelling. Deze symptomen verdwijnen vanzelf binnen enkele dagen. Om kans op blauwe plekken en zwelling te verminderen, volgt u het best de adviezen op van uw cosmetisch arts.
De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetische behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable-behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »