Veel gestelde vragen


Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld 20 minuten.

Is een behandeling pijnlijk?
Soms kan een behandeling gevoelig zijn. Als het nodig is, wordt de huid plaatselijk verdoofd met een crème of een injectie. Sommige producten bevatten een kleine hoeveelheid Lidocaïne waardoor een aparte verdoving niet meer nodig is.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?
Over het algemeen bent u na de behandeling gelijk toonbaar. De huid kan rood en gezwollen zijn. Dat trekt snel weg. In enkele gevallen kan een blauw plekje ontstaan. Met make-up kan dat prima gecamoufleerd worden.

Hoe lang blijft het resultaat aanwezig?
Het resultaat is afhankelijk van het product en de locatie van de behandeling. Voor de behandeling krijgt u een uitgebreide informatie over de duurzaamheid van het resultaat. Ook na een cosmetische behandeling gaat het verouderingsproces echter door en ziekte en gewichtsverlies kunnen de zichtbaarheid van het resultaat beïnvloeden.

Zijn er aan een behandeling risico’s verbonden?
Bij elke behandeling bestaat er een zeer geringe kans op infectie of een allergische reactie. Tijdens het consultgesprek zal de arts u vragen stellen over uw gezondheid en eerdere cosmetische behandelingen. De risico’s, voor- en nadelen van een product en een behandeling worden met u besproken. Indien u medicijnen gebruikt, dient u daarvan de namen aan de arts kenbaar te maken.

Mag ik alcohol drinken?
Alcohol werkt bloedverdunnend. Daarom is het niet verstandig om de dag voor de behandeling en enkele dagen na de behandeling alcohol te drinken.

Mag ik make-up gebruiken na de behandeling?
U kunt direct na de ingreep make-up gebruiken.

Mag ik na de behandeling naar de schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank?
De eerste zes weken na de ingreep wordt een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank afgeraden.

Translate »