Botox Behandelingen

Botox (Botulinetoxine) wordt al vele jaren in de geneeskunde gebruikt. Een van de eigenschappen is dat het de spieren ontspant. Door Botox als injectable in de spier te spuiten wordt de zenuwoverdracht tijdelijk geblokkeerd waardoor het behandelde spiertje tijdelijk minder sterk samentrekt.

De vermindering van de spieractiviteit maakt mimische rimpels, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, zachter of laat deze zelfs volledig verdwijnen. Het effect van Botox is tijdelijk. De spieractiviteit herstelt na verloop van tijd volledig.

De werkwijze van de Mozart Kliniek
De Mozart Kliniek hecht grote waarde aan de natuurlijke uitstraling en het behoud van het karakter van het gezicht. Bij Botox-behandelingen worden minimale hoeveelheden gebruikt om de balans van de mimiek te herstellen. Alleen de verkrampte spier ontspant waardoor de boze, vermoeide uitdrukking verdwijnt. Dankzij de Botox ‘leert’ de overspannen spier weer hoe te ontspannen.

De Mozart Kliniek is geen voorstander van het plat- en gladspuiten van rimpels. Dit geeft immers een heel onnatuurlijk resultaat. Veel vrouwen, en mannen, zijn bang voor Botox omdat ze in de media zoveel voorbeelden zien van overmatig gebruik.

De Botox behandeling

Botox wordt met een heel dun naaldje direct in de spier gespoten. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt slechts enkele minuten. De Botox-behandeling laat geen nadelige sporen na. In sommige gevallen kan een klein blauw plekje ontstaan dat je makkelijk kunt camoufleren. U kunt na de behandeling direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Het resultaat
Het resultaat van de behandeling wordt na enkele dagen tot twee weken zichtbaar en is dan optimaal. De huid komt tot ontspanning waardoor de rimpel verzacht of zelfs geheel verdwijnt. De werking duurt tenminste twee maanden. Afhankelijk van de individuele anatomie van de spier kan het effect tot 6 maanden aanhouden. Na deze periode kan de behandeling worden herhaald. Bijkomend voordeel is dat naarmate een behandeling vaker wordt herhaald, het effect langer aanhoudt.

Cosmetisch arts Olga Liplavk heeft het unieke Pro-Age Concept en de de Inside Out Facial Treatment ontwikkeld.

Fronsrimpel -> lees verder….

Botox - fronsrimpelbehandeling

Voorhoofd behandeling -> lees verder….

rimpels-voorhoofd-behandeling

Kraaienpootjes behandeling -> lees verder….

Kraaienpootjes behandeling

Overmatige transpiratie behandeling -> lees verder….

zweetoksel-hyperhydrose-zweten-behandeling

 

Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht.

Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

Contact - behandeling bij Mozart Kliniek Bussum

Translate »