fbpx
“Als ik een cliënt voor me heb, denk ik niet in rimpels, maar beoordeel ik het totaalplaatje.”
-Dokter Olga Liplavk-

Jukbeenderen fillers

wangen jukbeenderen ingevallen behandeling kliniek bussum

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Een jeugdig en gezond uiterlijk wordt vaak geassocieerd met duidelijk geprononceerde jukbeenderen en volle wangen. Naarmate u ouder wordt, slinken de jukbeenderen. Tegelijkertijd neemt het vetweefsel in de wangen af en zakt het in de richting van de neuslippenplooi. De huid zelf slinkt echter niet mee en wordt als het ware te groot voor wat er van binnen zit. Er ontstaan ingevallen wangen, plooien, rimpels op de wangen en schaduwen in het gezicht waardoor u ouder lijkt dan u bent.

Bent u in korte tijd veel afgevallen dan tekent dat ook aanzienlijk. Vanwege het verdwijnen van vet in het gezicht krijgt u ingevallen wangen en ontstaan er overal rimpels in het gezicht. Uw lichaamsgewicht is gezond, u ziet er echter vermoeid en verouderd uit.

Behandeling(en) voor Jukbeenderen fillers

Fillers

Met behulp van tijdelijke injectables zoals Juvéderm VolumaRestylane, Volume, Radiesse, Saypha, wordt het volume in het gezicht hersteld op bepaalde anatomische punten die bij ieder mens anders zijn. Dit is 100% maatwerk, en zorgt voor een natuurlijk resultaat dat bij uw gezicht past.

De vetcompartimenten worden anatomisch hersteld. Dit zorgt voor jeugdige contouren, vermindering van rimpels en plooien en een frisse en jeugdige uitstraling.

Het verouderingsproces zorgt ervoor dat het volume in het hele gezicht verdwijnt, waardoor het ook op meerdere plekken hersteld moet worden. Het herstellen van het volume op meerdere plekken heet: ‘liquid facelift’.

Lees hier meer over behandelingen met fillers

Wallen-onder-ogen-voor-en-na-behandeling-met-FILLERS-Gooi-Bussum
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak