fbpx
Olga-Liplavk-Mozart-Kliniek

Persoonlijk advies & consult

“Niets mag een goed advies in de weg staan”.
- Dokter Olga Liplavk

Kennismaking en consult afspraak bij de Mozart Kliniek

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij de cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek. Om een afspraak te maken voor een consult kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen:

Tel: 035-7602802
info@mozartkliniek.nl

Wat wordt er besproken tijdens een consult?

Tijdens de eerste afspraak bespreekt u met onze cosmetisch arts wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onderdeel van dit consult is een anatomisch en esthetisch onderzoek van het gezicht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze cosmetisch artsen bent u verzekerd van een deskundig en realistisch advies. U krijgt informatie over wat wel en wat niet mogelijk is. Tijdens het gesprek wordt, geheel vrijblijvend, een individueel behandelplan opgesteld.

In het eerste gesprek worden onder meer de volgende punten besproken:

  • Uw actuele gezondheidssituatie
  • Medicatie
  • Voorafgaande behandelingen

Bij de Mozart Kliniek kijken we naar de oorzaak van het probleem zodat we een gedegen advies kunnen geven over een behandeling.

Ook spelen factoren als de huidconditie, volumeverlies en spierspanning mee om te bepalen welke behandeling het beste kan worden uitgevoerd.

Wanneer de klacht en het gewenste resultaat is besproken, krijgt u van onze cosmetisch arts een advies over welke behandeling met welk product het beste bij u past, maar u ontvangt ook:

  • Informatie over de voor- en nadelen van de behandeling
  • Bijwerkingen en complicaties van de behandeling
  • Uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat
  • Instructies voor voorafgaand en na de behandeling
  • De kosten van de behandeling
  • Uitleg over alternatieve behandelingen

De behandeling

Fillers en botox worden met een dun naaldje onder de huid of in de spier geïnjecteerd. Omdat de behandeling lokaal gevoelig kan zijn, wordt de huid soms van tevoren met een crème of injectie verdoofd. Sommige injectables bevatten een kleine hoeveelheid van de verdovende stof lidocaïne waardoor een aparte verdoving niet nodig is.

De Mozart Kliniek maakt tegenwoordig ook gebruik van flexibele canules, speciale naaldjes met een ronde punt. Door deze techniek wordt het weefsel nauwelijks beschadigd waardoor de injectie minder gevoelig is en er nauwelijks blauwe plekken ontstaan. Na de behandeling wordt bovendien de huid gekoeld of gemasseerd.

Na de behandeling

In vrijwel alle gevallen bent u na de behandeling direct weer toonbaar. Ook kunt u gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten. Soms ontstaat er een blauw plekje. Dit kunt u met make-up prima camoufleren. Wij geven u hierover graag advies.

Afhankelijk van de behandeling komt u na twee of vier weken weer naar de Mozart Kliniek voor controle. Dan bespreekt u met de cosmetisch arts de resultaten van de behandeling en krijgt u informatie en advies over het bijhouden van het resultaat.

Prijs consult

Een consult is vrijblijvend en kost eenmalig €45,-. Deze kosten worden verrekend wanneer u voor een behandeling kiest bij de Mozart Kliniek.

Afspraak annuleren of verzetten

Indien u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan dient u de afspraak tenminste 24 uur voor aanvang af te zeggen. Dat kan per e-mail naar info@mozartkliniek en telefonisch via 035-7602802. Als u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 55,- in rekening te brengen. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak