fbpx

Kwaliteit en deskundigheid

"Ik voer ieder jaar een paar duizend behandelingen uit. En toch is iedere behandeling anders omdat elk gezicht uniek is."
-Dokter Olga Liplavk

Kwaliteit en deskundigheid bij de Mozart Kliniek

training-medical-board-mozart-kliniek

Het waarborgen van de kwaliteit

De Mozart Kliniek staat garant voor veiligheid, kwaliteit en ervaring. Al onze artsen zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). De NVCG waarborgt de kwaliteit van cosmetische behandelingen. Het NVCG keurmerk garandeert betrouwbaarheid, veiligheid en de  hoogste kwaliteit van de cosmetische zorg. Onze specialisten hechten grote waarde aan het bijhouden van vak-inhoudelijke kennis. Door meerdere keren per jaar deel te nemen aan internationale congressen blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde. Tevens is de Mozart Kliniek een Landelijk Expertise Centrum dat trainingen in de nieuwste behandeltechnieken verzorgt voor cosmetisch artsen en medisch specialisten.

Dokter Olga Liplavk publiceert regelmatig in diverse wetenschappelijke tijdschriften. Om ervoor te zorgen dat in de Mozart Kliniek alleen de beste middelen en technieken worden toegepast, doet dokter Olga Liplavk wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van diverse nieuwe injectables.

Drs. Olga Liplavk neemt deel  aan de Medical Advisory Board van Croma Farma. Dit is een Oostenrijks farmaceutisch bedrijf dat zich volledig specialiseert in het ontwikkelen en produceren van veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur en botulinum toxine.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak