fbpx
Cosmetisch arts Olga Liplavk

Cosmetisch arts Olga Liplavk

"Ik voer ieder jaar een paar duizend behandelingen uit. En toch is iedere behandeling anders, omdat elk gezicht uniek is."
- Dokter Olga Liplavk

Injectable specialist drs. Olga Liplavk

Dokter Olga Liplavk (1973) behaalde in 2002 haar artsendiploma aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar specialisatie tot cosmetisch arts werkte zij als injectable specialist bij een aantal gerenommeerde privéklinieken. Geïnspireerd door haar cliënten ontwikkelde zij in de loop der jaren haar eigen werkwijze en visie op schoonheid: het unieke Pro-Age Concept.  BIG registratie 39058896801.

Visie op schoonheid

Vanuit haar droom om deze visie te verwezenlijken besloot dokter Liplavk in 2012 de Mozart Kliniek op te richten. Een kliniek waarbij de cliënt centraal staat, met een unieke werkwijze om de natuurlijke individuele schoonheid te benadrukken. In dit cosmetisch medisch centrum wordt met behulp van het unieke Pro-Age Concept de natuurlijke schoonheid van de cliënt benadrukt. Dankzij haar grote kennis en ervaring weet zij de oorzaak van veroudering zo aan te pakken dat het resultaat doeltreffend is en natuurlijk oogt.

Ieder gezicht is uniek

Dokter Olga Liplavk hecht grote waarde aan de vertrouwensband met haar cliënten. “Een mens heeft immers maar één gezicht en het is altijd spannend om het gezicht te laten behandelen. Je moet elkaar leren kennen, weten wat je van elkaar verwacht en elkaar echt vertrouwen voor je een behandeltraject samen ingaat. Ik voer ieder jaar een paar duizend behandelingen uit. En toch is iedere behandeling anders, omdat elk gezicht uniek is. Ik vind het telkens weer heel bijzonder dat ik ervoor mag zorgen dat iemand er weer stralend uitziet.” Na het analyseren van het verouderingsproces, wordt samen met de cliënt de gewenste resultaten besproken. Vervolgens wordt op basis van medische protocollen een uniek behandelplan opgesteld. Over het resultaat zijn cliënten van de Mozart Kliniek zonder uitzondering bijzonder tevreden. “Ik ben iedere dag weer blij als ik in de spiegel kijk”, vertelt de 60-jarige Anne. “En daar gaat het om”, stelt dokter Liplavk. “Dat mensen er weer net zo stralend uitzien als zij zich voelen.”

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak