fbpx

Wanglift of liquid facelift

Wat is wanglift of liquid facelift?

Revolutionaire wanglift

Een door dr. Olga Liplavk ontwikkelde, revolutionaire methode, om een wanglift te creëren die de traditionele opvulling van de jukbeenderen met fillers overbodig maakt. Bij de wanglift van de Mozart Kliniek wordt een veel kleinere hoeveelheid filler geïnjecteerd in de diepe vetcompartimenten van het gezicht waarbij de veiligheid gewaarborgd wordt door gebruik van een geavanceerde echo techniek.

Waarom een wanglift?

Wanglift en liquid facelift voor een frisse jongere positieve uitstraling

Een jong gezicht heeft de “driehoek van jeugd”, wat betekent dat het gezicht bij de jukbeenderen, breder is dan bij de kaak. Door de natuurlijke veroudering krijgt iedereen te maken met vet- en botverlies in het gezicht. Door het slinken van gezichtsbotten verlies je als het ware de kapstok waar zachte weefsel en huid aan zijn opgehangen. Als gevolg hiervan gaat het gezicht zakken richting de kaaklijn, er ontstaat steeds meer droopiness en een vermoeide uitstraling. Het gezicht transformeert naar een omgekeerde driehoek, waarbij de kaak het breedste punt wordt. Dan spreken we van driehoek van veroudering. De wanglift of liquid facelift van de Mozart Kliniek is hier het ultieme antwoord op.

Wat is het verschil tussen de wanglift en de gebruikelijke opvulling van de wangen met fillers?

De meest veilige restauratie van het gelaat met een optimaal, natuurlijk resultaat

Met de huidige wetenschap worden fillers geïnjecteerd in de wangen en jukbeenderen. Om de ingevallen wangen te verbeteren en weer volume te creëren, worden vaak grote hoeveelheden fillers gebruikt. Het is tegenwoordig niet een uitzondering dat er volumes van 5-10 ml in het gezicht worden geïnjecteerd om een gewenst resultaat te bereiken. Het nadeel daarvan is dat de filler in het hele gezicht gaat zitten en kan op den duur voor problemen zorgen zoals zwelling, roodheid, dislocatie ( het verplaatsten van de filler door de mimiek) en overcorrectie, of te veel filler op een plek. De filler wordt vaak te oppervlakkig geplaatst, boven op de gezichtsspieren waardoor filler zichtbaar wordt bij beweging van de spier (de zogenaamde hamster- of appelwangen).
Met de door dr. Olga Liplavk ontwikkelde methode wordt er met behulp van geavanceerde echoapparatuur een minimale hoeveelheid filler geïnjecteerd in de diepe vet compartimenten van het gezicht. Het diepe vet ligt vast aan het bot, is niet mobiel en beweegt niet mee met de mimiek. Hierdoor is de filler niet zichtbaar en creëert uitsluitend een liftend effect. Het weefsel dat gezakt is, wordt op zijn oorspronkelijke plek teruggezet door een hefboomeffect, dat door deze techniek wordt gecreëerd. Dit “geheime plekje” van het diepe vet wordt eerst opgezocht tijdens een uitgebreide echoscan. Daarbij worden alle belangrijke bloedvaten in beeld gebracht wat zorgt voor een zeer veilige, gecontroleerde behandeling. Dankzij het echografisch onderzoek wordt het gezicht strikt anatomisch hersteld. Daardoor is de kans op overvulling, ongewenst of onnatuurlijk resultaat of een ernstige complicatie nagenoeg uitgesloten. Bij dit restauratieproces is niet de smaak van arts leidend maar de oorspronkelijke anatomie van de cliënt.

wanglift-liquid-facelift_voor-na-foto_mozart-kliniek

Hoe gaat de behandeling van wanglift in zijn werk?

Voorafgaand aan de behandeling wordt een uitgebreid echo onderzoek verricht. Alle anatomische structuren zoals bloedvaten, vet compartimenten , spieren en bot worden nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens wordt met behulp van een canule, onder geleiding van de echo een kleine hoeveelheid filler geïnjecteerd in de diepe vet compartimenten. Tijdens deze behandeling wordt maximale veiligheid gewaarborgd aangezien alle structuren duidelijk zichtbaar zijn op het scherm. Hierdoor vermijd je mogelijke complicaties zoals het raken van een bloedvat of het plaatsen van de filler op een verkeerde plek. Na de behandeling is er geen hersteltijd nodig en is het resultaat direct zichtbaar.

Waarvoor de wanglift of liquid facelift?

Is wanglift pijnlijk?

Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. In de filler zit een kleine hoeveelheid verdoving. De filler wordt geïnjecteerd in de minst gevoelige diepere lagen van het gezicht.

Wat kost wanglift?

De kosten van deze wanglift variëren afhankelijk van de klacht, te verwachten resultaat en de locatie van de behandeling.

  • Minilift € 900
  • Wanglift compleet € 1350
  • Wanglift en kaaklift € 1750

Deze kosten zijn inclusief de consult, een uitgebreid echo onderzoek en controle over 4 weken.

Wilt u kijken hoe de behandeling in zijn werk gaat, zie onderstaande video:

Behandeling(en) voor Wanglift of liquid facelift

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak