fbpx

Bekijk alle video's

Lippen opvullen, rimpels bovenlip

Na je 40ste beginnen de lippen zichtbaar te veranderen. Het volume van de lippen neemt af, lijnen en rimpels op de bovenlip worden zichtbaar. De mondhoeken gaan hangen waardoor je een ontevreden en chagrijnige uitstraling krijgt. Lees hier over de afhangende mondhoeken. Dat gebeurt omdat de kaken slinken en het vetweefsel rondom de lippen verdwijnt. Niet te vergeten, de huid wordt dun en minder elastisch waardoor de rimpels zich makkelijk kunnen vormen. Vaak durven vrouwen niet de lippen te herstellen met injecties uit de angst dat het te dik en te nep gaat worden. Dat hoeft helemaal niet als de behandeling correct met met de juiste visie uitgevoerd wordt. Lees hier over de lippen opvullen

Draadlift hamsterwangen

Door het verouderingsproces slinken de botten van het gezicht, verdwijnen de vetcompartimenten en de huid wordt slap. Daardoor zakt de huid richting de kaaklijn. Deze wordt dan hobbelig en minder strak. Het gezicht krijgt een oudere uitstraling. De slappe en hangende wangen die dan ontstaan, worden ook wel hamsterwangen genoemd. Een van de behandelingsmogelijkheden van de hamsterwangen is de PDO draadlift. Dankzij deze behandeling worden wangen gelift en de kaaklijn wordt strakker. Na de behandeling bent u toonbaar en kunt al uw activiteiten gelijk hervatten. Meer weten over de draadlift? Kijk op https://www.mozartkliniek.nl/behandeling/draadlift/

Mesotherapie voor stralende huid

Mesotherapie is een krachtige, huidverbeterende  behandeling. De belangrijkste bestanddeel van mesotherapie is hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor 3 S ‘en: Soepel, Stevig, Sappig. Wie wilt dat niet? Deze krachtige formule is verrijkt met vele vitamines wat voor een superboost voor je huid zorgt. Mesotherapie is zeer geschikt tegen droge, doffe huid, fijne rimpels en lijnen en verslapte huid. Deze behandeling wordt geadviseerd al vanaf 25 jaar omdat het niets verandert aan je uiterlijk. Deze behandeling zorgt uitsluitend voor een krachtige huidboost. Hoe gaat de mesotherapie in zijn werk en wat je van deze behandeling kan verwachten,  lees hier  https://www.mozartkliniek.nl/product/mesotherapie/

RRS Eyes Skinbooster behandeling

Vivian was bij de Mozart Kliniek voor een RRS HA Eyes behandeling!
RRS HA Eyes is géén filler maar een SKINBOOSTER voor het gebied rondom de ogen. Heeft u last van een vermoeide blik, vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes, en wilt u weten hoe de behandeling gaat? Kijk naar de video voor meer informatie.

Dokter Olga Liplavk van de Mozart Kliniek

In deze video stelt dokter Olga Liplavk zich voor. Voor haar is de vertrouwensband met haar cliënten heel belangrijk. “Een mens heeft immers maar één gezicht en het is altijd spannend om het gezicht te laten behandelen. Je moet elkaar leren kennen, weten wat je van elkaar verwacht en elkaar echt vertrouwen voor je een behandeltraject samen ingaat.”

Behandeling van de hals met Profhilo

Heeft u niet al te veel rimpels en verzakking in het gezicht, maar merkt u dat het gezicht de zachte vloeiende contouren begint te verliezen? Vindt u de stap naar de fillers te groot? Dan is een Profhilo behandeling een uitstekende optie.

Een cliënt vertelt over de behandeling die zij heeft gehad met botox en fillers

Bekijk hier het interview met een tevreden cliënt van de Mozart Kliniek die een behandeling heeft gehad met botox en fillers.

Ooglift met behulp van PDO draden

Fijne lijntjes rond de ogen kunnen worden verminderd met behulp van PDO draden.

Interview met een cliënt van de Mozart Kliniek

“Ik ben iedere dag weer blij als ik in de spiegel kijk”, vertelt de 65-jarige Anne. “En daar gaat het om”, stelt dokter Liplavk. “Dat mensen er weer net zo stralend uitzien als zij zich voelen.”

Is een behandeling met injectables pijnlijk?

Is een behandeling met injectables pijnlijk? Dokter Olga Liplavk van de Mozart Kliniek geeft uitleg!

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Wat is het verschil tussen botox en fillers? Dokter Olga Liplavk geeft uitleg.

Huidtherapie bij de Mozart Kliniek

Sanne Zoer, huidtherapeut bij de Mozart Kliniek. Naast het verbeteren van de gezonde huid is de Mozart Kliniek ook gespecialiseerd in het verbeteren van huidproblemen.

Mozart Kliniek Business Plus SBS 6

SBS6 programma Business Plus op bezoek bij de Mozart Kliniek. Een botox behandeling is niet vergelijkbaar met het kopen van een nieuwe tas in de winkel.

Pro-Age behandelingen Mozart Kliniek Olga Liplavk

Cosmetisch arts Olga Liplavk vertelt over de Pro-Age behandelingen van de Mozart Kliniek tijdens de uitzending van RTL4 Life Style Xperience.

Injectables bij de Mozart Kliniek

Mozart Kliniek is volledig gespecialiseerd in injectables en heeft jarenlange ervaring en expertise in huis. Onze unieke filosofie maakt dat uw uiterlijk en innerlijk natuurlijk in harmonie zijn. Uw uiterlijk is bij ons in goede handen. Verwacht bij ons de beste versie van uzelf!

Botox behandeling bij de Mozart Kliniek

Botox is een geneesmiddel. Botox luistert heel nauw: bij de juiste toepassing (lees het prikken van de juiste spieren in de juiste dosering) geeft botox altijd een natuurlijk resultaat. Je ziet er fris en uitgerust uit en niemand in je omgeving merkt dat je behandeld bent.

Draadlift Mozart Kliniek dokter Olga Liplavk

Dokter Olga Liplavk van de Mozart Kliniek voert draadlift met oplosbare PDO draden uit. De draadlift is een innovatieve behandeling voor het liften van de hals, het decolleté en het gezicht. Met behulp van een dunne injectienaald wordt het PDO-draad onder de huid aangebracht, vanuit waar het versteviging realiseert. Tijdens dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. De draad wordt in ongeveer zes maanden tijd volledig door het lichaam afgebroken en is volkomen veilig.

FURROW.NL - Naald vs. Canule

In deze video zie je het verschil tussen een naald en een canule. Cosmetisch arts Olga Liplavk herstelt het volumeverlies in de wang met een canule en behandelt de neus-lippenplooi met een naald.

Mesotherapie voor hals, decolleté en handen met Mesogun.

Mesotherapie wordt gebruikt bij het tegengaan van huidveroudering en bij de behandeling van bepaalde rimpels die niet met fillers of Botox, behandeld kunnen worden. Bij een mesotherapie behandeling wordt met behulp van een heel dun naaldje een kleine hoeveelheid vloeistof Viscoderm Skinko geïnjecteerd. Dit is een doeltreffende anti-aging cocktail die bestaat uit niet gecrossed linked hyaluronzuur, de vitamines A, B, D en E, aminozuren en groeifactoren. Hierdoor worden rimpels niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld.

PDO draden bij de Mozart Kliniek

Doeltreffende behandeling van het decolleté met PDO draden bij de Mozart Kliniek. De draadlift is een innovatieve behandeling voor het liften van de hals, het decolleté en het gezicht. Met behulp van een dunne injectienaald wordt het PDO-draad onder de huid aangebracht, vanuit waar het versteviging realiseert. Tijdens dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. De draad wordt in ongeveer zes maanden tijd volledig door het lichaam afgebroken en is volkomen veilig.

XLHair behandeling van de Mozart Kliniek

XLHair is een mooi alternatief voor haartransplantatie. Niet pijnlijk, veilig en zeer effectief. Met behulp van een meso-injector kunnen onze cosmetisch artsen ervoor zorgen dat het haarverlies stopt en er gezonde haren terug groeien. Tijdens de XLHair behandeling wordt er een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, in de hoofdhuid gespoten, wat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert verbetert.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak