fbpx

Bekijk alle video's

RRS Eyes Skinbooster behandeling

Vivian was bij de Mozart Kliniek voor een RRS HA Eyes behandeling!
RRS HA Eyes is géén filler maar een SKINBOOSTER voor het gebied rondom de ogen. Heeft u last van een vermoeide blik, vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes, en wilt u weten hoe de behandeling gaat? Kijk naar de video voor meer informatie.

Dokter Olga Liplavk, cosmetisch arts in de Mozart Kliniek

In deze video stelt dokter Olga Liplavk zich voor. Voor haar is de vertrouwensband met haar cliënten heel belangrijk. “Een mens heeft immers maar één gezicht en het is altijd spannend om het gezicht te laten behandelen. Je moet elkaar leren kennen, weten wat je van elkaar verwacht en elkaar echt vertrouwen voor je een behandeltraject samen ingaat.”

Behandeling van de hals met Profhilo

Heeft u niet al te veel rimpels en verzakking in het gezicht, maar merkt u dat het gezicht de zachte vloeiende contouren begint te verliezen? Vindt u de stap naar de fillers te groot? Dan is een Profhilo behandeling een uitstekende optie.

Een cliënt vertelt over de behandeling die zij heeft gehad met botox en fillers

Bekijk hier het interview met een tevreden cliënt van de Mozart Kliniek die een behandeling heeft gehad met botox en fillers.

Ooglift met behulp van PDO draden

Fijne lijntjes rond de ogen kunnen worden verminderd met behulp van PDO draden.

Interview met een cliënt van de Mozart Kliniek

“Ik ben iedere dag weer blij als ik in de spiegel kijk”, vertelt de 65-jarige Anne. “En daar gaat het om”, stelt dokter Liplavk. “Dat mensen er weer net zo stralend uitzien als zij zich voelen.”

Is een behandeling met injectables pijnlijk?

Is een behandeling met injectables pijnlijk? Dokter Olga Liplavk van de Mozart Kliniek geeft uitleg!

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Wat is het verschil tussen botox en fillers? Dokter Olga Liplavk geeft uitleg.

Huidtherapie bij de Mozart Kliniek

Sanne Zoer, huidtherapeut bij de Mozart Kliniek. Naast het verbeteren van de gezonde huid is de Mozart Kliniek ook gespecialiseerd in het verbeteren van huidproblemen.

Mozart Kliniek Business Plus SBS 6

SBS6 programma Business Plus op bezoek bij de Mozart Kliniek. Een botox behandeling is niet vergelijkbaar met het kopen van een nieuwe tas in de winkel.

Pro-Age behandelingen Mozart Kliniek Olga Liplavk

Cosmetisch arts Olga Liplavk vertelt over de Pro-Age behandelingen van de Mozart Kliniek tijdens de uitzending van RTL4 Life Style Xperience.

Injectables bij de Mozart Kliniek

Mozart Kliniek is volledig gespecialiseerd in injectables en heeft jarenlange ervaring en expertise in huis. Onze unieke filosofie maakt dat uw uiterlijk en innerlijk natuurlijk in harmonie zijn. Uw uiterlijk is bij ons in goede handen. Verwacht bij ons de beste versie van uzelf!

Botox behandeling bij de Mozart Kliniek

Botox is een geneesmiddel. Botox luistert heel nauw: bij de juiste toepassing (lees het prikken van de juiste spieren in de juiste dosering) geeft botox altijd een natuurlijk resultaat. Je ziet er fris en uitgerust uit en niemand in je omgeving merkt dat je behandeld bent.

Draadlift Mozart Kliniek dokter Olga Liplavk

Dokter Olga Liplavk van de Mozart Kliniek voert draadlift met oplosbare PDO draden uit. De draadlift is een innovatieve behandeling voor het liften van de hals, het decolleté en het gezicht. Met behulp van een dunne injectienaald wordt het PDO-draad onder de huid aangebracht, vanuit waar het versteviging realiseert. Tijdens dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. De draad wordt in ongeveer zes maanden tijd volledig door het lichaam afgebroken en is volkomen veilig.

FURROW.NL - Naald vs. Canule

In deze video zie je het verschil tussen een naald en een canule. Cosmetisch arts Olga Liplavk herstelt het volumeverlies in de wang met een canule en behandelt de neus-lippenplooi met een naald.

Mesotherapie voor hals, decolleté en handen met Mesogun.

Mesotherapie wordt gebruikt bij het tegengaan van huidveroudering en bij de behandeling van bepaalde rimpels die niet met fillers of Botox, behandeld kunnen worden. Bij een mesotherapie behandeling wordt met behulp van een heel dun naaldje een kleine hoeveelheid vloeistof Viscoderm Skinko geïnjecteerd. Dit is een doeltreffende anti-aging cocktail die bestaat uit niet gecrossed linked hyaluronzuur, de vitamines A, B, D en E, aminozuren en groeifactoren. Hierdoor worden rimpels niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld.

PDO draden bij de Mozart Kliniek

Doeltreffende behandeling van het decolleté met PDO draden bij de Mozart Kliniek. De draadlift is een innovatieve behandeling voor het liften van de hals, het decolleté en het gezicht. Met behulp van een dunne injectienaald wordt het PDO-draad onder de huid aangebracht, vanuit waar het versteviging realiseert. Tijdens dat proces vormt zich collageen in het weefsel rondom de draad en zo ontstaat een ‘inwendig harnas’ dat de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. De draad wordt in ongeveer zes maanden tijd volledig door het lichaam afgebroken en is volkomen veilig.

XLHair behandeling van de Mozart Kliniek

XLHair is een mooi alternatief voor haartransplantatie. Niet pijnlijk, veilig en zeer effectief. Met behulp van een meso-injector kunnen onze cosmetisch artsen ervoor zorgen dat het haarverlies stopt en er gezonde haren terug groeien. Tijdens de XLHair behandeling wordt er een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, in de hoofdhuid gespoten, wat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert verbetert.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak