fbpx

Liquid Facelift

Resultaten liquid facelift

Liquid Facelift, een facelift zonder operatie

De Liquid Facelift is een prachtig alternatief voor wie (nog) geen ingrijpende chirurgische facelift wil ondergaan. Het bestaat uit een combinatie van behandelingen die gericht zijn op de verbetering van uw uitstraling. Een combinatie van meerdere technieken en producten worden bij de Liquid Facelift gebruikt. Dit is afhankelijk van de oorzaak van uw klacht en de mate van veroudering. Tijdens het vrijblijvend consult krijgt u informatie over welke producten en technieken worden gebruikt tijdens de behandeling. Na de behandeling is het volumeverlies, de verzakking (het verdwijnen) van uw gezichtscontouren en overmatige spieractiviteit hersteld. Uw huid heeft een gezonde jeugdige glow gekregen.

Waar wordt een Liquid Facelift voor gebruikt?

  • Opvullen van de fijne lijnen en rimpels, zoals neuslippenplooi, marionetlijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes.
  • Ontspannen van overtrainde spieren.
  • Herstellen van gezichtscontouren.
  • Voor het behandelen van een slappe hals en/of decolleté.
  • Bij wallen, donkere kringen en vermoeide ogen.
  • Voor het verbeteren van de huid.

Wat is een Liquid Facelift?

Liquid facelift behandelingen zijn erop gericht uw gehele uitstraling te verbeteren. Er worden fillers gebruikt om het volume in de huid te herstellen, zoals bij ingevallen slapen en/of wangen, botox om overmatige spieractiviteit te reguleren, PDO draden om verzakking van de wangen of de kaak te verhelpen, mesotherapie en peelings om de huidkwaliteit te verbeteren. De combinatie van kleine, invasieve ingrepen versterken elkaar, waardoor het hele gezicht wordt gelift. Net als bij alle andere behandelingen bekijken onze artsen de oorzaak van het probleem, om zo een persoonlijk behandelplan op te kunnen stellen. Een Liquid Facelift is een combinatie van verschillende behandelingen, zoals:

Een Liquid Facelift bestaat uit vier stappen:

Een Liquid Facelift is maatwerk. Daarom stelt de cosmetisch arts voor u een individueel behandelplan op. Hierbij wordt onder meer rekening gehouden met het gewenste resultaat, de leeftijd, de mate van volumeverlies, de huidconditie en de anatomie van het gezicht.

stap 1. Ontspannen van de spieren met behulp van Botox

Spieren veroorzaken door voortdurende aanspanning onder meer fronsrimpels of afhangende mondhoeken.

stap 2. Herstellen van de gezichtscontouren met tijdelijke Fillers

Met injectables is het mogelijk onder meer jukbeenderen, ingevallen wangen, een hobbelige kaaklijn en hamsterwangen weer hun oorspronkelijke volume terug te geven. Ook kunnen met behulp van fillers wenkbrauwen op een natuurlijke wijze worden gelift en is het mogelijk wallen onder de ogen te verminderen. Met kleine hoeveelheden van een filler kunnen afhangende mondhoeken weer worden opgewipt.

stap 3. Liften van gezakte wangen of de kaak met PDO Draden 

Met PDO draden kunnen de gezakte wangen en de kaaklijn gelift worden. Waar de andere behandeltechnieken net onvoldoende liftingscapaciteit hebben, kunnen de PDO draden een optimaal lifting-effect geven.

stap 4. Opvullen van de fijne lijnen en rimpels 

Afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van de huid wordt een behandelplan opgesteld voor het opvullen van de fijne lijnen en rimpels zoals de neuslippenplooi, marionetlijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Eindresultaat: Huidverbetering

Door het gebruik van een peeling, mesotherapie, vitamine A zuur crème en voedingssupplementen wordt de huid hersteld, waardoor u uw frisse uitstraling weer terug heeft. U straalt weer!

Wat zijn de bijwerkingen van een liquid facelift?

De eventuele ongemakken na de behandeling zoals roodheid, lichte zwelling en blauwe plekken worden vooraf besproken. Ook krijgt u advies van de behandelaar wat betreft de nazorg. Na de behandeling bent u gelijk toonbaar en kunt u al uw activiteiten hervatten. Afhankelijk van hoe uitgebreid de behandeling is, adviseren wij om een paar dagen niet te sporten. Zonnebank, sauna en een behandeling bij de schoonheidsspecialist wordt standaard afgeraden tot 6 weken na de behandeling. Er kunnen enkele blauwe plekken ontstaan die binnen een aantal dagen vanzelf verdwijnen. Een eventuele lichte zwelling en roodheid verdwijnen na een paar dagen.

Liquid Facelift kosten

Prijzen zijn afhankelijk van het gewenste resultaat en de benodigde producten en technieken. Een Liquid Facelift is vanaf €900,- Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ook ontvangt u een prijsopgave voor de behandeling en worden mogelijke alternatieven met u besproken.

Behandeling(en) voor Liquid Facelift

Mesotherapie Vitamine A zuur Draadlift Fillers Botox

Hyaluronzuur is een bioactieve stof die de huidstructuur verbetert door middel van hydratatie en collageenaanmaak. Omdat er ook  stevigheid onder en in de huid aangebracht wordt, kunnen rimpels en barst lijntjes zich minder goed ontwikkelen. Als u enkele jaren bent behandeld met een hyaluronzuur zullen de rimpels niet meer zo diep terugkomen als voorheen. Er treedt dus een permanent verbeterend resultaat op in sommige gevallen. Uiteraard is ook levensstijl hierin een bepalende factor.

Tijdens een Liquid Facelift kan Botox worden gebruikt om bijvoorbeeld een fronsrimpel of voorhoofdrimpel te verminderen. Tijdens het intakegesprek en/of consult kunt u uw wensen aangeven.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak