fbpx

Kin opvullen

Kin opvullen voor een mooi contour

Hoe de kin eruitziet wordt bepaald door de verhouding tussen de onder- en bovenkaak. Als de verhouding van de kin ten opzichte van de rest van het gezicht niet klopt kan het hele gezicht uit balans lijken. Past uw kin volgens niet bij uw gezicht en bij de uitstraling die u voor ogen heeft? Dan kunt u dit laten oplossen door de kin te corrigeren met botox of fillers. Bij Mozart Kliniek krijgt u altijd deskundig advies om de mooiste versie van uw zelf te kunnen worden.

Kin opvullen resultaat kin correctie

Hoe ontstaat een ingetrokken kin?

Naarmate we ouder worden veranderen de proporties van het gezicht: met name het onderste gedeelte van de gezichtscontouren wordt veel smaller. Dit komt door het slinken van de onderkaak en veranderingen in het gebit. Er ontstaat dan een ingetrokken kin, hamsterwangen, dubbele kin of een onderkin. Dit verandert de contouren en de uitstraling. Voor velen is dit niet wenselijk. Een te gespannen kinspier kan zorgen voor een ingetrokken kin. Omdat de kinspier vast zit aan de huid ontstaan er vaak kleine putjes op de kin, de zogenaamde sinaasappelhuid of peau d‘orange. Deze versmalling van de onderste gedeelte van het gezicht geeft gelijk een verouderde uitstraling.

Kincorrectie zonder operatie

Een ingetrokken kin, veroorzaakt door een strakgespannen kinspier en sinaasappelhuid kunnen goed behandeld worden met kleine hoeveelheden botox. De kosten zijn vanaf 110 Euro. Door deze kincorrectie wordt de kaaklijn is langer en strakker.

Kin opvullen met fillers

Is er sprake van verlies van de lengte van de kaak wegens verouderingsproces of is er sprake van een smalle kin door een aanleg of bouw van het gezicht? Dan kan het behandeld worden met een tijdelijke filler. Met kleine hoeveelheden filler wordt de kin opgevuld. Dat geeft gelijk het effect van wat meer harmonieuze en jeugdige proporties van het gezicht. Het gevolg is een natuurlijk resultaat.

 

 

Behandeling(en) voor Kin opvullen

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak