fbpx
"Ik vind het telkens weer heel bijzonder dat ik ervoor mag zorgen dat iemand er weer stralend uitziet.”
-Dokter Olga Liplavk-

Haaruitval

haaruitval behandeling mozart kliniek

Hoe ontstaat haaruitval en kaalheid?

Rond het veertigste levensjaar worden veel mensen geconfronteerd met haaruitval. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval zijn stress, medicijngebruik, vitaminetekorten en leeftijdsgebonden, hormonale veranderingen. Bij mannen kan de zogenaamde androgene alopecia voorkomen. Bij deze aandoening vernietigen de producten van de afbraak van het mannelijke hormoon testosteron, langzaam maar zeker de haarfollikel totdat deze uiteindelijk afsterft. Het gevolg hiervan is blijvende kaalheid.

Haarverlies wordt geassocieerd met oud worden of ziek zijn. Sommige mensen negeren het probleem en worden langzaam kaal. Anderen gaan op zoek naar een oplossing. Tot nu toe had men bij zichtbaar haarverlies en kaal worden drie opties:

• Langzaam kaal worden en daardoor de jeugdige, aantrekkelijke uitstraling verliezen.

• Medicatie tegen kaalheid gebruiken zoals Minoxidil of Fenisteride. Dit zijn weliswaar effectieve middelen maar ze hebben bijzonder vervelende bijwerkingen zoals libidoverlies en impotentie.

• Een haartransplantatie. Dit geeft mooie resultaten maar is erg kostbaar (€ 2.000 – € 4.000) en er kunnen complicaties optreden zoals infectie van de hoofdhuid.

Met XLHair kunnen verschillende vormen van haaruitval worden behandeld. XLHair is een veilig en effectief alternatief voor traditionele behandelingen tegen haarverlies en beginnende kaalheid.

 

Haaruitval bij vrouwen

Het komt vaker voor dat vrouwen rond hun veertigste last van haarverlies krijgen. Het haar wordt ook minder glanzend, kan gaan pluizen en breken. Dit gebeurt vanwege de natuurlijke hormonale veranderingen maar ook door het gebruik van haarverf. Mooi verzorgd haar is belangrijk voor de uitstraling, daarom is het belangrijk om het haar in gezonde conditie te houden. XL Hair behandeling zorgt voor het stoppen van haarverlies, stimulereert de aangroei van nieuwe gezonde haren en geeft het haar de glans en soepelheid terug.
 

XLHair behandeling tegen haaruitval

Met XLHair kunnen verschillende vormen van haaruitval en beginnende kaalheid succesvol behandeld worden. Met behulp van de meso-injector wordt een speciale vloeistof in de hoofdhuid geïnjecteerd. Deze vloeistof bestaat uit puur, niet gecrossed-linked hyaluronzuur dat nagenoeg identiek is aan het hyaluronzuur van het menselijk lichaam. Dit middel bevat groeifactoren, vitaminen, mineralen en spoorelementen. De specifieke samenstelling stimuleert de haarfollikels op natuurlijke wijze waardoor de zogenaamde slapende follikels wakker worden en weer gezonde en dikke haren produceren. Na drie maanden stopt het haarverlies en na zes maanden produceren de follikels nieuwe en gezonde haren. XLHair is een veilige en niet-belastende behandeling. Deze behandelingsmethode wordt al langere tijd in Europa toegepast en is uitgebreid klinisch getest. Deze behandeling is gericht op het herstellen van de aanwezige haarfollikels. De behandeling is dan ook alleen effectief als er haarfollikels aanwezig zijn. Wanneer iemand kaal is, en dus geen haarfollikels meer heeft, dan is deze behandeling niet meer effectief.

Ontdek meer over deze behandeling of bekijk de video.

 

Behandeling(en) voor Haaruitval

XL Hair

XLHair is een veilige en effectieve behandeling bij haarverlies en beginnende kaalheid. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. De haarfollikels worden gestimuleerd door een speciaal uitgewerkte samenstelling van hyaluronzuren, aminozuren, groeifactoren, vitaminen en mineralen.  Hiermee kunnen verschillende vormen van haaruitval behandeld worden.

Lees meer over deze behandeling en kijk hoe de XL Hair behandeling verloopt!

haaruitval-mesotherapie-xlhair-bussum
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak