fbpx
"Ik vind het telkens weer heel bijzonder dat ik ervoor mag zorgen dat iemand er weer stralend uitziet.”
-Dokter Olga Liplavk-

Neus fillers

Neus fillers, neuscorrectie zonder operatie

Wist u dat er veel neuscorrecties gedaan kunnen worden zonder operatie? Neus fillers kunnen de oplossing zijn. Als de vorm van uw neus u stoort, kunt u een operatie overwegen. Een neuscorrectie is echter een ingrijpende operatie. Veel mensen zien hiertegen op. En wat doet u als het uiteindelijke resultaat tegenvalt. Opnieuw opereren? Met behulp van kleine cosmetische, niet operatieve ingrepen kan een kromme neusrug, een deukje of een bobbeltje op de neus of een haakneus worden gecorrigeerd. Onze cosmetisch artsen geven u een duidelijk realistisch advies over de mogelijkheden met betrekking tot een neuscorrectie met behulp van een filler.

Neuscorrectie met fillers

Met neus filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur kunnen imperfecties van uw neus vaak prima worden aangepakt. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek kunnen een kromme neus of een neusbrug correctie uitvoeren op basis van neus fillers. Het effect van deze behandeling is direct toonbaar en houdt 12 maanden aan.

Neuslift met botox

Wist u dat een haakneus soms gecorrigeerd kan worden met een kleine hoeveelheid botox dat wordt geïnjecteerd net tussen de bovenlip en de neus? Daar loopt namelijk een spiertje dat de neuspunt naar beneden trekt. Met deze behandeling kan de neustip gelift worden.

 

neuscorrectie-haakneus-zonder-operatie

Neuscorrectie zonder operatie ervaring

De ervaring van een neus correctie zonder operatie is doorgaans heel positief. Vraag advies aan een van onze cosmetisch artsen. Deze kan bepalen of u geschikt bent voor een niet-operatieve neuscorrectie. Alle cosmetische behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Lees meer over de behandeling met fillers. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

Behandeling(en) voor Neus fillers

Fillers Botox

Voor een niet-operatieve neuscorrectie maakt de Mozart Kliniek gebruik van tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Hiermee wordt de vorm van de neus subtiel gecorrigeerd. Het resultaat is direct zichtbaar. Dat noemen wij het ‘WOW-effect’.

neus-correctie-fillers-kliniek-bussum-injectables-zonder-operatie

De kleine deukjes (zie pijltjes) boven en onder de neusbrug, worden met kleine hoeveelheden tijdelijke filler opgevuld. Dit zorgt voor het optisch effect dat de neus recht staat en ook kleiner oogt.

 

Een haakneus kan soms gecorrigeerd worden met een kleine hoeveelheid botox dat wordt geïnjecteerd in het spiertje dat zich net tussen de bovenlip en de neus bevindt. Dat spiertje heet musculus nasalis. Bij sommige mensen is dit spiertje wat korter, waardoor de neuspunt steeds naar beneden wordt getrokken tijdens het lachen. Met kleine hoeveelheden botox kan de neustip gelift worden.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak