In de media

vlog tanja jess profhilo

Vlog van Tanja Jess over de Profhilo behandeling

Tanja Jess maakte een vlog in de Mozart Kliniek over de behandeling met Profhilo. Een mooie behandeling voor mensen die nog niet aan fillers of botox toe zijn. Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid weer steviger. Bekijk deze video voor meer informatie.

Vivian Reijs Profhilo behandeling jonge huid Bussum

Een jongere huid? Profhilo kan je helpen!

Vivian Reijs was in de Mozart Kliniek voor een behandeling met Profhilo en schreef erover op haar website Vivonline. “Heb je niet al te veel rimpels en verzakking in het gezicht, maar merk je dat je gezicht de zachte vloeiende contouren begint te verliezen? Vind je de stap naar de fillers te groot en wil je dat er een puur… Lees meer

Artikel-Mozart-Kliniek-in-Lourens-J.C.-Magazine

Drs. Olga Liplavk in Lourens J.C. Magazine

“Cosmetisch arts is als beeldhouwster” Cosmetisch arts Olga Liplavk vergelijkt haar Pro-Age het liefst met de restauratie van een schilderij. Zij herstelt een gezicht naar de bestaande anatomie. Klik op de afbeelding om het volledige artikel te lezen.

de-kwestie

Drs. Olga Liplavk in ‘De Kwestie’

16 juni 2018: Dokter Olga Liplavk was zaterdag 16 juni jl. te zien in ‘De Kwestie’ van de Telegraaf. Het CDA wil de minimumleeftijd voor cosmetische operaties verhogen van 18 naar 21 jaar. De meningen hierover zijn verdeeld. “Ik vind 21 zelfs nog aan de voorzichtige kant” zegt Olga Liplavk. Bekijk hier de hele uitzending!