fbpx
"Ik vind het ontzettend belangrijk dat mensen eruit zien zoals zij zich voelen. Daarom heb ik het Pro-Age concept ontwikkeld."
-Dokter Olga Liplavk-

Mondhoeken liften

Ervaring Mondhoeken liften met botox

Mondhoeken liften voor een vriendelijke uitstraling

De stand van de mondhoeken is essentieel voor de uitstraling. Afhangende mondhoeken kunnen het gezicht een permanente strenge of onvriendelijke uitstraling geven. Door het slinken van de kaken en een verandering in de stand van het gebit worden de lippen in de loop der jaren dunner. Hierdoor zakken de mondhoeken naar beneden en kunnen er ook marionetlijnen ontstaan. Ook een overmatige spieractiviteit in dit gebied kan de oorzaak zijn van afhangende mondhoeken. Uw kunt uw mondhoeken laten liften zonder operatie! Heeft u last van hangende mondhoeken en bent u benieuwd wat u kunt doen om u kunt doen op het gebied van mondhoeken liften? Kom dan langs op een consult bij de Mozart Kliniek.

Botox mondhoeken lift

Mondhoeken liften met botox is mogelijk met Botox als de oorzaak van de klacht overmatige activiteit van musculus depressor anguli oris is. Dit is een spiertje die als enige functie heeft: de mondhoeken naar beneden trekken. Door de oorzaak van het probleemgebied vast te leggen, kan er heel effectief botox als injectable worden toegepast op de probleemzone. Het behandelen van dit spiertje met een kleine hoeveelheid botox geeft uw gezicht een vriendelijkere blik. Hierdoor ontstaat een liftend effect en ziet u direct resultaat: een vriendelijke, sympathieke uitstraling. U straalt u weer van binnen én buiten!

Fillers mondhoeken

Vaak komen er na ons 35ste levensjaar andere oorzaken voor afhangende mondhoeken bij. Namelijk volumeverlies en het slinken van de onderkaak. In dit geval is er een combinatie van botox en een tijdelijke filler nodig om uw mondhoeken te liften.  Als er sprake is van volumeverlies en huidbeschadiging dan wordt er een tijdelijke filler gebruikt om marionetlijnen en mondhoeken te behandelen. Een filler is een opvulmiddel om het volumeverlies van de huid te herstellen. De Mozart Kliniek gebruikt hiervoor fillers met hyaluronzuur, een huidherstellend ingrediënt die in staat is vocht vast te houden. Het gebied rondom de mond is gevoelig. Daarom gebruiken de artsen kleine hoeveelheden van verdovende vloeistof waardoor de behandeling niet meer pijnlijk is. Na het opvullen van de mondhoeken ziet u gelijk het resultaat. U bent toonbaar en kunt alle activiteiten gelijk hervatten.

Behandeling afhangende mondhoeken corrigeren

Bij de Mozart Kliniek adviseren de cosmetisch artsen op basis van een analyse van uw gezicht en huid een behandeling. Na het consult kunnen de artsen direct uw hangende mondhoeken behandelen.  Afhankelijk van de oorzaak, denk hierbij aan het slinken van de kaak of overmatige spieractiviteit, worden de mondhoeken gelift met botox en/of fillers. Weten welke behandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts van de Mozart Kliniek.

Behandeling(en) voor Mondhoeken liften

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak