fbpx
“Bij mijn cliënten streef ik altijd een natuurlijk uiterlijk na. De ingreep moet passen bij uw gezicht zodat u er weer stralend en jeugdig uitziet.”
-Dokter Olga Liplavk

Lipfillers

voor en na natuurlijk resultaat lipfillers

Waarom zijn lipfiller behandelingen zo populair?

Ben je geïnteresseerd in een lipfiller behandeling? Dan ben je tegenwoordig niet de enige. Lipfillers zijn de grootst groeiende cosmetische behandeling in Nederland. Volle lippen zijn nu erg in: sexy, sensueel, aantrekkelijk. Vaak weet je niet wat voor lippen je precies wil, “gewoon voller, maar niet te..”  Lippen opvullen is een kunst apart. Het lipvolume is genetisch bepaald. Smalle lippen kunnen op den duur een strenge uitstraling geven. Door het volume, waar nodig is, toe te voegen krijgt het gezicht een zachte, aantrekkelijke uitstraling.

Lippen fillers voor volle mooie lippen

Met behulp van fillers kunnen wij mooie, vollere lippen creëren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend volledig veilige en afbreekbare injectables op basis van hyaluronzuur zoals Restylane, Juvéderm of Stylage. Een goed, persoonlijk advies en gezichtsanalyse is hierbij van belang. De cosmetisch arts van de Mozart Kliniek zal uitgebreid alle opties, samen met de voor- en nadelen van het opvullen van de lippen, met u bespreken tijdens een vrijblijvend consult.

Hoe werkt een lipfiller behandeling?

Met behulp van een zeer dun naaldje wordt de tijdelijke filler in het lippenrood of in de huid rondom de lip ingebracht. Ook worden voor deze behandeling flexibele canules gebruikt. Dat zijn dunne naaldjes met een ronde punt. De ronde punt zorgt ervoor dat de kans op het doorprikken van een bloedvat en het ontstaan van een blauwe plek minimaal is. Welke techniek wordt gekozen is afhankelijk van het gewenste resultaat, de aard van de klacht en uw type huid.

Zijn lipfillers pijnlijk?

De huid van de lippen is erg gevoelig. Het is altijd aan te raden om verdoving te gebruiken voor de behandeling van de lippen en de mond. In moderne, tijdelijke fillers zitten vaak kleine hoeveelheden Lidocaïde, een verdovend stofje. De lippen worden dan tijdens het injecteren gelijk verdoofd. Mocht u erg gevoelig zijn voor pijn is het mogelijk om een verdoving te zetten. Hierna is de behandeling volledig pijnloos. Een andere optie is een verdovende EMLA crème. Deze crème wordt 20-30 minuten voorafgaand aan de behandeling op de lip gesmeerd.

Voor en na lipfillers

Doordat er gebruik wordt gemaakt van injectables, ontstaat er altijd een lichte zwelling van de lip. Deze zwelling is tijdelijk, duurt tussen 15-60 minuten en is niet hinderlijk voor het dagelijks functioneren. De zwelling ontstaat door het prikken in de huid en door de verdoving. Afhankelijk van het type verdoving heeft u ongeveer 60 minuten een “tandarts gevoel”, oftewel een verdoofd gevoel rondom de mond. U kunt wel gelijk al uw activiteiten hervatten na de behandeling. Enkele keren ontstaan er blauwe plekjes ter plaatse van de injectie. Deze verdwijnen vanzelf na enkele dagen.

Natuurlijke lipfillers

Bij Mozart kliniek houden wij heel veel rekening met de anatomie van het gezicht, de eigen proporties en verhoudingen. Zo kunnen wij de juiste filler techniek gebruiken die passen bij uw gezicht en lippen. Lipfillers die mooi zijn gedaan vallen niet (negatief) op. De fillers zien er dan natuurlijk uit en passen bij de rest van het gezicht.

Wat kosten lipfillers?

Mozart Kliniek werkt alleen maar met tijdelijke lipfillers op basis van hyaluronzuur. Hiervoor gebruiken we Juvederm, Restylane en Princess. Een behandeling begint bij €350,-

De gevaren van lipfillers

Omdat wij uitsluitend tijdelijke fillers van de hoogste kwaliteit gebruiken, is de kans op problemen na de behandeling van de lippen minimaal. Mochten er klachten ontstaan dan kan de filler afgebroken worden met het natuurlijk lichaamsenzym, hyaluronidase. Dit breekt de filler ter plekke direct af.

Kijk uit! Lipfillers kunnen lelijk uitpakken.

Steeds vaker zien we aanbiedingen op verschillende websites en prijsaanbieders voor goedkope lipfillers. Het is niet voor niets dat we zeggen: goedkoop is duurkoop! Een hyaluronzuur filler van hoge kwaliteit heeft altijd een stabiele prijs, dat ligt rond 350 euro. Dat heeft te maken met de technologie en degelijk wetenschappelijk onderzoek achter het product. Voor een goedkope behandeling krijg je goedkope kwaliteit. Met goedkope lipfillers, bij een goedkope behandelaar, is de kans op complicaties aanzienlijk groter. Lees ook ons blog met alles wat je moet weten over lipfillers.

Bent u benieuwd wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Behandeling(en) voor Lipfillers

Fillers

Met behulp van fillers kunnen wij mooie vollere lippen creëren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend volledig veilige en afbreekbare injectables op basis van hyaluronzuur zoals Restylane, Juvéderm of Stylage.

Lees hier hoe de behandeling in zijn werk gaat

Lippen-opvullen-botox
Lippen-opvullen-dunne-bovenlip-mooie-lippen-fillers-Gooi-Bussum
Client filler kliniek
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak