fbpx

Team Mozart Kliniek

Olga-Liplavk-Mozart-Kliniek
Drs. Olga Liplavk
Cosmetisch Arts

Dokter Olga Liplavk (1973) behaalde in 2002 haar artsendiploma aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar specialisatie tot cosmetisch arts werkte zij als injectable specialist bij een aantal gerenommeerde privéklinieken. In 2012 heeft zij de Mozart Kliniek opgericht, waarbij zij de unieke Pro-Age benadering heeft geïmplementeerd. Drs. Liplavk is lid van Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en lid van de Visitatie commissie. Als lid van het Medical Advisory Board geeft zij advies op het gebied van de nieuwste behandelingen met tijdelijke fillers en geeft zij trainingen en Masterclasses aan medisch artsen en medisch specialisten.

Lees meer over Dr. Olga Liplavk

Drs. Natasha Smits
Cosmetisch arts

Cosmetisch arts, dokter Natasha Smits (1971) behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Utrecht in 2007. Na haar artsenopleiding heeft zij gewerkt als arts-assistent cardiologie. Vervolgens heeft zij zich verdiept in sociale geneeskunde en  seksuologie. Na uitgebreide klinische ervaring te hebben opgedaan, heeft dokter Smits er voor gekozen om haar passie voor de cosmetische geneeskunde te volgen. Sinds 2013 werkt ze als cosmetisch arts.

“Ik geloof in de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk en ik probeer mensen van binnen en van buiten mooi te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ik hou zelf van een natuurlijke uitstraling en geef mijn cliënten daarin eerlijk advies. Mijn motto is “less is more”.

Rina-van-der-Oord-Mozart-Kliniek
Rina van der Oord
Office manager

Rina Van der Oord is assistente in de Mozart Kliniek. Tevens vervult zij de functie van office manager. “Na al die jaren heb ik een goede band opgebouwd met onze cliënten. Ik zie ze in de kliniek en we hebben regelmatig telefonisch contact. Ik vind het fijn om een warm ontvangst te geven aan onze cliënten. Met een kopje koffie en een leuk gesprekje probeer ik ervoor te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen.”

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak