fbpx

Team Mozart Kliniek

Olga-Liplavk-Mozart-Kliniek
Drs. Olga Liplavk
Cosmetisch Arts

Dokter Olga Liplavk (1973) behaalde in 2002 haar artsendiploma aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar specialisatie tot cosmetisch arts werkte zij als injectable specialist bij een aantal gerenommeerde privéklinieken. In 2012 heeft zij de Mozart Kliniek opgericht, waarbij zij de unieke Pro-Age benadering heeft geïmplementeerd. Drs. Liplavk is lid van Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en lid van de Visitatie commissie. Als lid van het Medical Advisory Board geeft zij advies op het gebied van de nieuwste behandelingen met tijdelijke fillers en geeft zij trainingen en Masterclasses aan  artsen en medisch specialisten.

Lees meer over Dr. Olga Liplavk

Rina-van-der-Oord-Mozart-Kliniek
Rina van der Oord
Office manager

Rina van der Oord is assistente in de Mozart Kliniek. Tevens vervult zij de functie van office manager. “Na al die jaren heb ik een goede band opgebouwd met onze cliënten. Ik zie ze in de kliniek en we hebben regelmatig telefonisch contact. Ik vind het fijn om een warm ontvangst te geven aan onze cliënten. Met een lekker kopje koffie en een leuk gesprek probeer ik ervoor te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen.”

Daniela Apeldoorn
Huidtherapeut

Al heel jong had ik een passie voor alles wat met de huid en de verzorging daarvan te maken heeft. Het verbaasde dan ook niemand dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ging volgen. In die tijd gaf ik ook les op de school waar ik zelf mijn diploma gehaald had en gaf ik voorlichting en adviezen op beautybeurzen. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste vond ik hier extra uitdaging in.

Toen ik voor de liefde naar Nederland verhuisde wist ik al snel dat ik ook hier mijn werk als schoonheidsspecialiste voort wilde zetten. Dit keer niet voor een salon maar in mijn eigen salon. En zo gebeurde het dat ik 20 jaar lang een eigen salon met een topteam van 5 dames mocht runnen.

Toch merkte ik dat ik opzoek was naar meer uitdaging, maar wel op het gebied van de huid. Zo ben ik in 2007 gestart met een 4-jarige fulltime HBO-studie Huidtherapie. Maar wat een energie kreeg ik van alle nieuwe kennis en wat ik daar allemaal mee zou kunnen dn.

Eind 2010 studeerde ik af en kon ik vol trots aan de slag als huidtherapeut. In 2011 kreeg ik de sleutel van mijn eerste praktijk in Heerhugowaard en mocht ik bij het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar op de poli plastische chirurgie als huidtherapeute aan het werk.

Door te blijven investeren in hoogwaardige apparatuur en scholing  heb ik een  ruim aanbod aan behandelingen. Hiermee vervul ik de wensen van onze patiënten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Veiligheid, kwaliteit en een eerlijk, realistisch advies staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik word namelijk heel gelukkig van een tevreden client!

Annette Frans
Marketing Assistente, Office Manager
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak