fbpx

Botox kliniek 't Gooi

Botox en Filler kliniek in het Gooi

De Mozart Kliniek is in 2012 opgericht door cosmetisch arts dokter Olga Liplavk en is gevestigd in het Gooi. De Mozart Kliniek is inmiddels uitgegroeid tot expertise centrum op het gebied van medische en cosmetische behandelingen met een team van gespecialiseerde cosmetisch artsen. Verder werken wij samen met een huidtherapeut. Bij de Mozart Kliniek kunt u een breed advies en diverse behandelingen krijgen op het gebied van huidverbetering en tijdelijke fillers, botox, draadlift.

Mozart kliniek pand Botox kliniek in het Gooi

Botox behandelingen in 't Gooi

Vermoeide gelaatstrekken of een futloos uiterlijk zijn een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Door overmatige spieractiviteit ontstaan fronsrimpels, denkrimpels, kraaienpootjes en afhangende mondhoeken. Echter op elke leeftijd kunt u er goed uitzien en een frisse, vitale uitstraling hebben. Een veelgehoorde opmerking van onze cliënten is dat het spiegelbeeld niet meer past bij hoe ze zich voelen. In onze kliniek in  hartje het Gooi worden alle filler en botox behandelingen uitgevoerd volgens Pro-Age, waarbij uw natuurlijke schoonheid geoptimaliseerd wordt.  Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en een oprecht en realistisch advies.

Hieronder kunt u lezen welke populaire botox behandelingen wij kunnen toepassen. Klik op de betreffende links voor meer informatie.

  • Verminderen van fronsrimpel
  • Minder zichtbaar maken van kraaienpootjes
  • Verminderen van rimpels op het voorhoofd (denkrimpels)
  • Verstrakken van de hals en kaaklijn
  • Behandelen van een ingetrokken kin
  • Herstellen van afhangende mondhoeken
  • “Gummy smile”; een glimlach waarbij als gevolg van een opgetrokken bovenlip het boventandvlees bloot komt te liggen
  • Hoofdpijnklachten (migraine)
  • Overmatig zweten van de oksels, handen, voeten en bovenlip
  • Tandenknarsen

Filler behandelingen in 't Gooi

Bij huidveroudering spelen diverse factoren een rol zoals leeftijd, zonlicht en roken. Naarmate u ouder wordt, wordt de huid dunner en slapper door het verlies van elasticiteit en stevigheid. U ziet er ineens moe en ouder uit dan u bent. Uw uiterlijk weerspiegelt niet langer uw innerlijk. Fillers of injectables zijn zeer effectief bij het bestrijden van de tekenen van het ouder worden. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur.  Pro-Age van dokter Olga Liplavk heeft als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. Dankzij de Pro-Age behandelmethode straalt uw gezicht weer uit wie u bent en hoe u zich voelt!

Bereikbaarheid Mozart kliniek

De Mozart kliniek is een van de beste botox klinieken in ‘t gooi. De Mozart Kliniek is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand te Bussum, centraal gelegen in Nederland. Met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanuit Amsterdam via de A1, afrit A1/E231, vanuit Utrecht via de A27, afrit 33.

U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. De kliniek ligt op enkele minuten loopafstand van het treinstation Naarden-Bussum en de bushalte.

Plan hier uw route

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak