fbpx
"Voor iedere behandeling onderzoek ik nauwkeurig de anatomie van het gezicht."
-Dokter Olga Liplavk-

Wallen verwijderen

Wallen onder uw ogen laten verwijderen. 

Wilt u uw wallen verwijderen? Maar wilt u geen operatie? Daarmee bent u aan het goede adres. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek, hebben veel ervaring met het succesvol behandelen van donkere kringen en wallen onder de ogen. 

Wij zijn een professional in het behandelen van donkere kringen.

De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek gaan nauwkeurig aan de slag. Wij helpen u aan een frisse en jonge uitstraling die tevens heel natuurlijk is.  De artsen onderzoeken nauwkeurig de anatomie van het gezicht. Daarnaast analyseren ze specifiek uw medische geschiedenis. Bij Mozart kliniek baseren de artsen altijd de behandeling op wetenschappelijke kennis en unieke persoonlijke analyses van uw gezicht. 

wallen laten verwijderen

Wallen fillers zijn een oplossing voor de meeste wallen.

Veel mensen storen zich aan een vermoeide uitstraling die wordt veroorzaakt door wallen, maar vinden een operatie te ver gaan. Behoort u tot deze groep mensen? In dit geval kunnen veilige en tijdelijke traangoot fillers of botox onder de ogen een ideale oplossing voor u zijn. Om u perfect te kunnen helpen bepalen onze artsen eerst welke wallen bij u zichtbaar zijn. Als u langskomt voor een consult kunnen wij de volgende drie type wallen bij u constateren:

Type 1: Kringen onder de ogen door hyperpigmentatie of juist weinig huidpigment.

Kringen onder de ogen zijn vaak het gevolg van hyperpigmentatie, een huidaandoening die vaak voorkomt bij mensen met een donkere huidskleur. Bij donkere wallen onder de ogen bevat de huid van de onderoogleden veel pigment. Een andere oorzaak van kringen onder de ogen is de zogenaamde ‘blauwe doorschijn’. Deze wordt veroorzaakt doordat de oppervlakkige onderhuidse vaatjes doorschemeren door de huid, wat het effect van een donkere verkleuring geeft. Dit type kringen zie je regelmatig bij mensen met een hele lichte huid en weinig huidpigment.

Type 2: Wallen of donkere kringen als gevolg van de structuur van het jukbeen.

Als het gezicht van nature minder geprononceerd jukbeenderen heeft, worden wallen al op jonge leeftijd zichtbaar. Echter vlakke jukbeenderen kunnen ook het gevolg zijn van veroudering. Als gevolg van het verouderingsproces, krimpen de jukbeenderen, en ook het volume van de vet compartimenten neemt af. Dat zorgt ervoor dat onderoogleden geen steun meer krijgen van het jukbeen en het vet compartiment dat er omheen loopt. Daarnaast rekken de vliesjes die de spier met het bot verbinden uit waardoor het vet rondom het ooglid naar voren uitstulpt.

jukbeen filler tegen wallen

Type 3: ‘Echte’ wallen door uitstulping van vet rondom het oog.

Vet uitstulpingen rondom de ogen veroorzaken zichtbare wallen. De wallen op basis van vet noemen we ook wel ‘echte’ wallen. Ze ontstaan door het uitrekken van de folliculaire ligamentum, een dun vliesje dat de oogspier bedekt. Naarmate u ouder wordt, slinkt het jukbeen en zakken de pockets van de wang naar beneden. Hierdoor vallen de uitstulping van de vetzakjes onder de ogen meer op. De oorzaak is een natuurlijke veroudering van de spieren, botten en het vetweefsel.

Op welke manieren kun je wallen laten weghalen zonder operatie?

Donkere kringen laten verminderen met een chemische peeling. 

Bij donkere wallen onder de ogen bevat de huid van de onderoogleden veel pigment.  Dit type kringen kan worden verminderd door een lichte chemische peeling of een combinatie crème van tretinoïne en hydrochinon.

Traangoot filler tegen wallen

Hyaluronzuur filler in de traangoot is voor veel mensen een perfecte oplossing voor een frisse uitstraling. In de loop van tijd ontstaan de zogenaamde traangootjes, die lopen van de binnenste ooghoek richting de wang. Door dit kleine gleufje in de binnenste ooghoek gaat de schaduw nog sterker opvallen, wat een vermoeide uitstraling aan het gezicht geeft. Wij behandelen de traangootjes met kleine hoeveelheden tijdelijke filler van hyaluronzuur. Met filler vullen wij de traangootjes op, dit geeft jouw gezicht een heerlijk frisse uitstraling. 

Traangoot behandeling voor en na

Hyaluronzuur fillers onder de ogen

Wanneer uw gezicht weinig gedefinieerde jukbeenderen heeft, zijn uw wallen extra zichtbaar. Wij kunnen deze wallen verhelpen met hyaluronzuur fillers. Met hyaluronzuur fillers die professioneel onder de ogen zijn aangebracht verminderen wij dit soort wallen aanzienlijk. Het volume in het gezicht kan hersteld worden door op de juiste manier filler onder de ogen aan te brengen. De Mozart kliniek werkt uitsluitend met tijdelijke fillers, de traanoog fillers zijn op basis van hyaluronzuur.  Dit is volledig veilig en hierdoor krijgt het gezicht weer een frisse, uitgeruste uitstraling.

Veilig wallen laten verwijderen met fillers.

Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen, veilige, tijdelijke fillers met hyaluronzuur. Wij voeren alle cosmetische behandelingen zo uit  dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen voeren wij in de Mozart kliniek alleen uit door gecertificeerde cosmetisch artsen. 

Wanneer is er een onderooglidcorrectie nodig?

Wallen worden ook veroorzaakt worden door vet onder de ogen. Deze wallen noemen we ook wel echte’ wallen. Deze wallen kunt u verwijderen met een operatie, een onderooglidcorrectie. De Mozart Kliniek kan u in contact brengen met plastisch chirurgen die ervaring hebben met deze operatie. 

Kosten voor wallen verwijderen

Bij de Mozart Kliniek gebruiken wij uitsluitend tijdelijke fillers van de hoogste kwaliteit. Fillers op basis van hyaluronzuur zorgen voor een veilig volume herstel en het opvullen van rimpels en plooien. Wij gebruiken SayphaJuvedermBelotero en Stylage. Bekijk hier onze actuele prijslijst.

Behandeling(en) voor Wallen verwijderen

Fillers

Afhankelijk van door welk type oorzaak uw wallen zijn ontstaan is het mogelijk een behandelplan op te stellen. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek kunnen u deskundig adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is. Het advies wordt gebaseerd op de oorzaak van de klacht, uw huidtype en het gewenste resultaat.

Hangende wenkbrauwen
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak