fbpx
"Voor iedere behandeling onderzoek ik nauwkeurig de anatomie van het gezicht."
-Dokter Olga Liplavk-

Wallen verwijderen

Resultaat wallen verwijderen met fillers

Wallen verwijderen onder uw ogen

Wilt u uw wallen verwijderen? Maar wilt u geen operatie? Daarmee bent u aan het goede adres. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek, hebben veel ervaring met het succesvol behandelen van donkere kringen en wallen onder de ogen. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek gaan nauwkeurig aan de slag. Wij helpen u aan een frisse en jonge uitstraling die tevens heel natuurlijk is.  De artsen onderzoeken nauwkeurig de anatomie van het gezicht. Daarnaast analyseren ze specifiek uw medische geschiedenis. Bij Mozart kliniek baseren de artsen altijd de behandeling op wetenschappelijke kennis en unieke persoonlijke analyses van uw gezicht. 

Wallen fillers zijn een oplossing voor de meeste wallen.

Veel mensen storen zich aan een vermoeide uitstraling die wordt veroorzaakt door wallen, maar vinden een operatie te ver gaan. Behoort u tot deze groep mensen? In dit geval kunnen veilige en tijdelijke traangoot fillers of botox onder de ogen een ideale oplossing voor u zijn. Om u perfect te kunnen helpen bepalen onze artsen eerst welke wallen bij u zichtbaar zijn. Als u langskomt voor een consult kunnen wij de volgende drie type wallen bij u constateren. Kringen onder de ogen door hyperpigmentatie of juist weinig huidpigment. Wallen of donkere kringen als gevolg van de structuur van het jukbeen.‘Echte’ wallen door uitstulping van vet rondom het oog.

Donkere kringen onder de ogen verminderen met een chemische peeling. 

Bij donkere wallen onder de ogen bevat de huid van de onderoogleden veel pigment.  Dit type kringen kan worden verminderd door een lichte chemische peeling of een combinatie crème van tretinoïne en hydrochinon.

Traangoot fillers tegen wallen

Hyaluronzuur filler in de traangoot is voor veel mensen een perfecte oplossing voor een frisse uitstraling. In de loop van tijd ontstaan de zogenaamde traangootjes, die lopen van de binnenste ooghoek richting de wang. Door dit kleine gleufje in de binnenste ooghoek gaat de schaduw nog sterker opvallen, wat een vermoeide uitstraling aan het gezicht geeft. Wij behandelen de traangootjes met kleine hoeveelheden tijdelijke filler van hyaluronzuur. Met filler vullen wij de traangootjes op, dit geeft jouw gezicht een heerlijk frisse uitstraling. 

voor en na resultaat wallen verwijderen

Hyaluronzuur filler onder de ogen

Wanneer uw gezicht weinig gedefinieerde jukbeenderen heeft, zijn uw wallen extra zichtbaar. Wij kunnen deze wallen verhelpen met hyaluronzuur fillers. Met hyaluronzuur fillers die professioneel onder de ogen zijn aangebracht verminderen wij dit soort wallen aanzienlijk. Het volume in het gezicht kan hersteld worden door op de juiste manier filler onder de ogen aan te brengen. De Mozart kliniek werkt uitsluitend met tijdelijke fillers, de traanoog fillers zijn op basis van hyaluronzuur.  Dit is volledig veilig en hierdoor krijgt het gezicht weer een frisse, uitgeruste uitstraling.

Veilig wallen laten verwijderen met fillers.

Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen, veilige, tijdelijke fillers met hyaluronzuur. Wij voeren alle cosmetische behandelingen zo uit  dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen voeren wij in de Mozart kliniek alleen uit door gecertificeerde cosmetisch artsen. 

Kosten voor wallen verwijderen

Bij de Mozart Kliniek gebruiken wij uitsluitend tijdelijke fillers van de hoogste kwaliteit. Fillers op basis van hyaluronzuur zorgen voor een veilig volume herstel en het opvullen van rimpels en plooien. Wij gebruiken Restylane, SayphaJuvedermBelotero en Stylage. Bekijk hier onze actuele prijslijst. Wallen worden ook veroorzaakt worden door vet onder de ogen. Deze wallen noemen we ook wel echte’ wallen. Deze wallen kunt u verwijderen met een operatie, een onderooglidcorrectie. De Mozart Kliniek kan u in contact brengen met plastisch chirurgen die ervaring hebben met deze operatie. 

Behandeling(en) voor Wallen verwijderen

Fillers

Afhankelijk van door welk type oorzaak uw wallen zijn ontstaan is het mogelijk een behandelplan op te stellen. De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek kunnen u deskundig adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is. Het advies wordt gebaseerd op de oorzaak van de klacht, uw huidtype en het gewenste resultaat.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak