fbpx

Traangoot fillers

Traangoot fillers tegen wallen

Traangoot fillers kunnen de oplossing  bieden tegen wallen en donkere kringen. Wallen en donkere kringen onder de ogen geven het gezicht een vermoeide en zelfs een verouderde uitstraling. Heb je een aanleg om wallen te krijgen? Dan is de kans groot dat je al op jonge leeftijd last van zult krijgen. Traangootjes in de ooghoeken zijn normaal, iedereen heeft het! Maar misschien heb jij van nature een vlak jukbeen en een mager gezicht. In dat geval kan zo’n traangoot extra zichtbaar zijn.

Dit zijn de voorwaarden voor een succesvolle traangoot-filler behandeling tegen wallen:

  1. Je bent tussen 25-35 jaar
  2. Je hebt altijd wallen of donkere kringen gehad
  3. Je hebt vlakke jukbeenderen en weinig vet in het gezicht.

Ervaring en resultaat Traangoot filler

Traangoot fillers als je ouder bent dan 35

Ben je ouder dan 35 jaar, dan heb je meestal wat volumeverlies op het jukbeen.  Het volumeverlies moet als eerst hersteld worden, anders krijg je juist meer wallen na de behandeling. Na je 30ste verdwijnt ”puppievet” uit het gezicht. De rondingen van de wangen worden iets minder. Na 35ste, als het jukbeen gaat slinken, verliest het gezicht nog meer vet. De verslapte, lege huid zakt richting de neus-lippenplooi.  Zo wordt de neus-lippenplooi steeds meer zichtbaar.  Door de verzakking van het vet van de wang krijg je ook een hele diepe donkere traangoot, die dwars door het hele gezicht loopt. In dit geval moet eerst het volumeverlies op de wang hersteld worden.

Verkeerde volgorde

Gaat cosmetisch arts eerst je traangoot opvullen, dan krijg je juist meer wallen onder de ogen. Ook door de verkeerde volgorde van de behandelingen ontstaan  dikke ogen, wallen en vochtophoping. Bij volumeverlies is het belangrijk om eerst het volume bij het jukbeen te herstellen. Pas daarna kan gekeken worden of de traangoot opgevuld kan worden.

Wat is de beste filler tegen wallen?

Wij kiezen altijd voor een dunne hyaluronzuur filler. Ten eerste, traangoot met filler behandelen kan vaker een probleem geven door de verkeerde techniek, verkeerde indicatie of en verkeerde plek van de filler. Gelukkig kan hyaluronzuur filler makkelijk verwijderd worden met hyaluronidase.

Omdat filler veel water aantrekt, kiezen wij voor een zachte, vloeibare filler zoals Restylane, Juvederm, Stylage S en Belotero soft. Deze fillers worden diep, op het bot geplaatst wat voor een mooie, natuurlijke effect zorgt.

Is traangoot filler pijnlijk?

Een traangoot filler behandeling is nagenoeg pijnloos.  In de huid rondom het oog, vooral in het ooghoek zitten  minder zenuwtjes. Daarom is behandeling van de traangoot niet echt pijnlijk is.  In de filler zitten kleine hoeveelheid van verdovingsvloeistof lidocaine,wat de behandeling nagenoeg pijnloos maakt.

Traangoot filler ervaringen

Bij ons zijn de ervaringen van onze klanten heel positief na een traangoot filler behandeling. We maken belangrijke keuzes wie we wel en niet behandelen, daarnaast zijn we transparant en eerlijk in ons advies. En misschien wel de belangrijkste reden wij gebruiken kwaliteit fillers en de behandeling is uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Na de behandeling van traangoot ben je gelijk toonbaar. Je kan ook gelijk make up gebruiken en al je activiteiten hervatten. In enkele gevallen kan je een een blauwe plekje krijgen. Dat is vervelend, maar je kan het prima camoufleren.   ontstaan. Na 5-7 dagen gaat blauwe plek vanzelf over.

voor en na resultaat traangoot filler

Traangoot filler risico’s

Lees hieronder de top 3 meest voorkomende risico’s en complicaties na traangoot fillers:

  1. Dikke, pafferige ogen.

Oorzaak:  te veel filler. Als traangoot opgevuld wordt dan adviseer ik altijd om “ondercorrectie” te doen. Dat betekent dat gelijk na de behandeling je nog niet 100% tevreden zult zijn. Je zal nog meer filler willen in de traangoot. Als de traangoot filler direct na behandeling perfect is, kun je na 4-6 weken juist dikke ogen krijgen door vochtretentie.

Oplossing: overtollige filler verwijderen met hyaluronidase onder geleding van echo. Dankzij echoapparaat kan je precies zien hoe veel filler er verwijderd wordt, zodat je niet weer een ingevallen traangoot krijgt.

  1. Wallen onder de ogen

Oorzaak: je bent ouder dan 35 jaar en hebt volumeverlies op de wangen. Als traangoot gevuld wordt , dan komt je onderooglid voor je vlakke wang staan. Dat zal zorgen voor effect van  wallen. Bij volumeverlies op de wangen adviseer ik in eerste instantie om volume bij de wangen en jukbeenderen te herstellen. Dan is het vaak niet eens nodig om traangoten op te vullen.

Oplossing: Volumeverlies op de jukbeenderen en wangen zal herstellen. Desnoods  kan cosmetisch arts de overtollige filler verwijderen met hyaluronidase, onder geleiding van echo.

  1. Blauwe doorschijn, tyndall effect

Oorzaak: te oppervlakkige injecties met hyaluronzuur filler in de traangoot. Hyaluronzuur filler bevat veel water en trekt ook veel water aan. Door oppervlakkig te injecteren geeft filler een blauwige doorschijn, of zogenaamde tyndall effect.

Oplossing: hyaluronzuur filler verwijderen met hyaluronidase, onder geleiding van echo.

 

 

Behandeling(en) voor Traangoot fillers

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak