fbpx

Traangoot fillers

Traangoot fillers tegen wallen

Traangoot fillers zijn een oplossing tegen wallen en donkere kringen. Wallen en donkere kringen onder de ogen geven het gezicht een vermoeide en zelfs een verouderde uitstraling. Heb je een aanleg om wallen te krijgen? Dan heb je er vaak op jonge leeftijd al last van. Traangootjes in de ooghoeken zijn normaal, iedereen heeft het! Maar misschien heb jij van nature een vlak jukbeen en een mager gezicht. In dat geval kan zo’n traangoot extra zichtbaar zijn. Het succes van de behandeling is afhankelijk van de juiste selectie van cliënten.

Dit zijn de voorwaarden voor een succesvolle traangoot-filler behandeling tegen wallen:

  1. Je bent tussen 25-35 jaar
  2. Je hebt altijd wallen of donkere kringen gehad
  3. Je hebt vlakke jukbeenderen en weinig vet in het gezicht.

Ervaring en resultaat Traangoot filler

Traangoot fillers als je ouder bent dan 35

Ben je ouder dan 35 jaar, dan is er meestal sprake van volumeverlies op het jukbeen. Dit moet als eerst hersteld worden, anders krijg je juist meer wallen na de behandeling. Na je 30ste verdwijnt ”puppievet” uit het gezicht. De rondingen van de wangen worden iets minder. Na 35ste, als het jukbeen gaat slinken, verliest het gezicht nog meer vet en wordt de neus-lippenplooi gevormd. Maar zo ontstaat ook vaak een hele diepe donkere traangoot, die dwars door het hele gezicht loopt. In dit geval zal beginnen met een traangoot behandeling voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld dikke ogen, wallen en vochtophoping. Bij volumeverlies is het belangrijk om eerst het volume bij het jukbeen te herstellen. Pas daarna kan gekeken worden of de traangoot opgevuld kan worden.

Wat is de beste filler tegen wallen?

Wij kiezen altijd voor een dunne hyaluronzuur filler. Ten eerste, traangoot met filler behandelen kan vaker een probleem geven (zie boven) door de verkeerde techniek. Verkeerde indicatie of en verkeerde plek van de filler. Gelukkig kan hyaluronzuur filler makkelijk verwijderd worden met hyaluronidase.

Omdat filler veel water aantrekt, kiezen wij voor een zachte, vloeibare filler zoals Restylane, Juvederm, Stylage S en Belotero soft. Deze fillers worden diep, op het bot geplaatst wat voor een mooie, natuurlijke effect zorgt.

Is traangoot filler pijnlijk?

Een traangootfiller behandeling is nagenoeg pijnloos. De reden waarom traangoot fillers niet zo pijnlijk zijn komt doordat de huid in het ooghoekje minder zenuwtjes heeft en daardoor minder gevoelig is. Ook zitten er er een verdovende vloeistof door de filler, kleine hoeveelheden lidocaine.

Traangootfiller ervaringen

Bij ons zijn de ervaringen van onze klanten heel positief na een traangoot filler behandeling. We maken belangrijke keuzes wie we wel en niet behandelen, daarnaast zijn we transparant en eerlijk in ons advies. En misschien wel de belangrijkste reden wij gebruiken kwaliteit fillers en de behandeling is uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Na de behandeling van traangoot ben je gelijk toonbaar. Je kan ook gelijk make up gebruiken en al je activiteiten hervatten. In enkele gevallen kan er een blauwe plek ontstaan. Deze kan gecamoufleerd worden en verdwijnt vanzelf na 5-7 dagen.

voor en na resultaat traangoot filler

Traangoot filler risico’s

Lees hieronder de top 3 meest voorkomende risico’s en complicaties na traangoot fillers:

  1. Dikke, pafferige ogen.

Oorzaak: Dat kan te veel filler zijn. Als traangoot opgevuld wordt dan adviseer ik altijd om “ondercorrectie” te doen. Dat betekent dat gelijk na de behandeling je nog niet 100% tevreden zult zijn. Je zal nog meer filler willen in de traangoot. Als de traangoot filler direct na behandeling perfect is, kun je na 4-6 weken juist dikke ogen krijgen door vochtretentie.

Oplossing: overtollige filler verwijderen met hyaluronidase onder geleding van echo. Dan kan je zeer precies zien hoe veel filler er verwijderd wordt, zodat je niet weer een ingevallen traangoot krijgt.

  1. Wallen onder de ogen

Oorzaak: je bent ouder dan 35 jaar en hebt volumeverlies. Als traangoot gevuld wordt , dan komt je onderooglid voor je vlakke wang staan. Dat zal zorgen voor effect van de wallen. Bij volumeverlies adviseer ik in eerste instantie om volume bij de wangen en jukbeenderen te herstellen. Dan is het vaak niet meer nodig om traangoten op te vullen.

Oplossing: Volumeverlies herstellen op de jukbeenderen en wangen. Desnoogs de overtollige filler verwijderen met hyaluronidase, onder geleiding van echo

  1. Blauwe doorschijn, tyndall effect

Oorzaak: te oppervlakkige injecties met hyaluronzuur filler in de traangoot. Hyaluronzuur filler bevat veel water en trekt ook veel water aan. Door oppervlakkig te injecteren geeft filler een blauwige doorschijn, of zogenaamde tyndall effect.

Oplossing: hyaluronzuur filler verwijderen met hyaluronidase, onder geleiding van echo.

 

 

Behandeling(en) voor Traangoot fillers

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak