fbpx
pand en wachtkamer_Mozart Kliniek

Over de Mozart Kliniek

Goede filler en botox kliniek

Fillers haal je alleen bij de beste kliniek. Dit begrijpt dokter Liplavk als geen ander. Daarom is de Mozart Kliniek is in 2012 opgericht door cosmetisch arts dokter Olga Liplavk en is gevestigd in het Gooi. De Mozart Kliniek is inmiddels uitgegroeid tot expertise centrum op het gebied van medische en cosmetische behandelingen met een team van gespecialiseerde cosmetisch artsen. Verder werken wij samen met een huidtherapeut. Bij de Mozart Kliniek kunt u een breed advies en diverse behandelingen krijgen op het gebied van huidverbetering en tijdelijke fillers, botox, draadlift.

 

Service, kwaliteit en natuurlijke Botox

  • Persoonlijke aandacht
  • Oprecht en realistisch advies
  • Veiligheid van de behandelingen als hoogste prioriteit
  • Uitstekende beoordelingen door cliënten
  • Ruim 10 jaar ervaring en expertise in cosmetische geneeskunde
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde

Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens Pro-Age, waarbij uw natuurlijke schoonheid geoptimaliseerd wordt. De veiligheid, tevredenheid en een natuurlijk resultaat staan voorop.

Veilige cosmetische geneeskunde

Bent u geïnteresseerd in lip fillers of botox dan gaat u natuurlijk wel op zoek naar de beste botox en filler kliniek. Cosmetisch arts, drs. Olga Liplavk is als lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en de Visitatiecommissie mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de medische cosmetische geneeskunde. Ook het Ministerie van Volksgezondheidszorg en de Inspectie van Gezondheidszorg hechten grote waarde aan het waarborgen van de kwaliteit van de cosmetische geneeskunde. Bij de Mozart Kliniek worden trainingen en Masterclasses georganiseerd voor cosmetisch artsen en medisch specialisten, zodat kennis en kwaliteit op peil worden gehouden.

Second Opinion

Naast het uitvoeren van medische en cosmetische behandelingen heeft de kliniek ook een referentiefunctie voor het geven van een second opinion. Bent u niet tevreden over het resultaat van een cosmetische behandeling? Twijfelt u of het resultaat optimaal is? Of heeft u klachten na de cosmetische behandeling? U kunt bij de Mozart Kliniek terecht voor een second opinion. Onze specialisten bespreken met u de mogelijkheden en een plan van aanpak. De kosten van het advies bedragen 45 euro. Neem vrijblijvend contact op met de Mozart Kliniek.

Bereikbaarheid Mozart kliniek

De Mozart kliniek is een van de beste botox klinieken in ’t gooi. De Mozart Kliniek is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand te Bussum, centraal gelegen in Nederland. Met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanuit Amsterdam via de A1, afrit A1/E231, vanuit Utrecht via de A27, afrit 33.

U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. De kliniek ligt op enkele minuten loopafstand van het treinstation Naarden-Bussum en de bushalte.

Plan hier uw route

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak