fbpx

Botox voorhoofd

Botox tegen rimpels voorhoofd?

U kunt aanleg hebben voor het voorhoofd rimpels. Dat heeft de maken met de botstructuur van het voorhoofd en een sterke mimiek. Ook overmatige blootstelling aan de zon, roken kunnen het proces van rimpelvorming versnellen. Bij de Mozart Kliniek adviseren wij om de huid goed te beschermen tegen de zon. Draag in de zomer een zonnebril wat de vorming van voorhoofd rimpels kan voorkomen. Hebt u alsnog diepe lijnen op het voorhoofd, wat het gezicht ouder tekent, dan kunt u de botox behandeling overwegen. Onze cosmetisch artsen geven u graag het advies dat voor u de beste behandeling is.

Resultaat botox voorhoofd behandeling
Botox voorhoofd voor en na behandeling

Hoe ontstaan voorhoofd rimpels?

Voorhoofdrimpels, ook wel denkrimpels genoemd, ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Als u jong bent, verdwijnen deze rimpels weer als u uw voorhoofd ontspant. Na uw 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid elastine in de huid af waardoor de huid minder soepel en stevig wordt. Lijntjes trekken minder snel weg en blijven steeds makkelijker en langer zichtbaar. Vooral mensen met een sterke mimiek, die tijdens het praten of luisteren steeds hun wenkbrauwen optrekken, kunnen diepe rimpels op het voorhoofd krijgen.

Vermoeide uitstraling door voorhoofd rimpels

Voorhoofdrimpels ontstaan ook als de wenkbrauwen zwaar aanvoelen en beginnen te hangen. Door het slinken van de botten en het vet van het gezicht, zakt de huid van het voorhoofd richting de wenkbrauwen. Daardoor ontstaat een vermoeide en droevige uitstraling. Om dat te compenseren trekken we de wenkbrauwen onbewust omhoog met de spieren van het voorhoofd. Omdat de spieren van het voorhoofd constant in spanning blijven, ontstaan de diepe rimpels op het voorhoofd.

Fillers voorhoofd

Wanneer er diepe groeven zijn ontstaan in het voorhoofd, kunnen deze worden behandeld door in combinatie met de Botox ook een tijdelijke filler zoals Restylane, Saypha of Juvéderm te gebruiken. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige, tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetische behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd. Lees hier meer over een behandeling met Fillers

Behandeling(en) voor Botox voorhoofd

Botox Fillers

Botox is een effectieve behandeling om rimpels op het voorhoofd te verminderen. Met behulp van een dun naaldje wordt de botox in de spier geïnjecteerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt slechts enkele minuten. Na de behandeling ziet u slechts een paar kleine kleine rode stipjes die binnen 10 minuten vanzelf verdwijnen. U kunt direct make-up gebruiken en bent direct toonbaar. Het effect van de behandeling is na twee weken  zichtbaar. Na twee weken nodigen wij u uit voor controle om te kijken of het effect van de behandeling naar tevredenheid is.

Lees hier meer over een behandeling met Botox

Wanneer er diepe groeven zijn ontstaan in het voorhoofd, kunnen deze worden behandeld door in combinatie met de Botox ook een tijdelijke filler zoals Restylane, Saypha of Juvéderm te gebruiken. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige, tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetische behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

Lees hier meer over een behandeling met Fillers

voorhoofdrimpels-behandeling-Mozart-Kliniek-Bussum
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak