fbpx
"Hangende wenkbrauwen hoeven niet direct geopereerd te worden; er zijn veel andere mogelijkheden"
-Dokter Olga Liplavk-

Wenkbrauwlift

Resultaat botox wenkbrauwlift zonder operatie

Wanneer is een wenkbrauwlift interessant?

Afhangende wenkbrauwen zorgen vaak voor een vermoeide uitstraling. Daarnaast kunt u er zelfs fysiek last van hebben vanwege een drukkend gevoel op je ogen. Wilt u dat niet meer? Wanneer je wenkbrauwen nog niet heel zwaar hangen, maar je het wel duidelijk voelt en kunt zien, kan een wenkbrauwlift met fillers of botox uitkomst bieden. Er komt geen chirurgische ingreep aan te pas, je staat binnen een uur weer buiten! Heb je last van zwaar hangende wenkbrauwen en zijn ook je oogleden gaan overhangen, dan is wellicht een ooglidcorrectie een betere oplossing. Kom langs op consult en de cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek analyseren jouw gezicht en bieden u de beste behandeling op maat aan.

Wenkbrauwlift met fillers

Door volumeverlies rondom het oog, de wenkbrauwen en/of bij de slapen, wordt de huid van de bovenoogleden in wezen te ruim omdat het de natuurlijke vulling van vet mist. Hierdoor zakt de huid van de bovenoogleden  met de zwaartekracht naar beneden. In dit geval kan het volumeverlies hersteld worden met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur, zoals Restylane, Juvéderm of Stylage. Afhankelijk van de oorzaak van de klacht wordt een behandelplan opgesteld. Lees hier meer over onze behandelingen met Fillers

Botox wenkbrauwlift

Door de overtrainde spieren rondom de ogen te ontspannen zorgt de botox behandeling voor de lift van de wenkbrauw. Omdat de spier rondom het oog een kringspier is, wordt door de ontspanning met botox de kring groter en gaat ook de wenkbrauw mee omhoog waardoor een open, frisse blik ontstaat. Onze cosmetisch artsen geven u graag advies welke spiergroepen (zones) met botox behandeld moeten worden om het gewenste resultaat te krijgen. Is er sprake van volume verlies rondom het oog, dan kan dit hersteld worden met een filler op basis van hyaluronzuur. Lees hier meer over onze behandelingen met Botox

Hangende wenkbrauwen liften zonder operatie?

De cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek geven u advies welke behandeling van hangende wenkbrauwen voor u van toepassing is. Dit is afhankelijk van de oorzaak van deze klacht. Is er sprake van overmatige spieractiviteit, of het slinken van de oogkas of slinken van het vet onder de wenkbrauwen, dan is een behandeling met botox en fillers zeer effectief. Omdat het geen operatie is bent u gelijk toonbaar en u kunt al uw dagelijkse activiteiten gelijk hervatten. In het geval van een huidoverschot van het bovenooglid kunnen wij u doorverwijzen naar een chirurg die hierin gespecialiseerd is.

Hoe ontstaan hangende wenkbrauwen?

Misschien bent u met lage wenkbrauwen geboren, misschien zijn uw wenkbrauwen (meer) gaan hangen omdat je ouder bent geworden. Naarmate u ouder wordt, zakken de wenkbrauwen omlaag. Dit komt doordat de oogkas slinkt en het vet onder de wenkbrauw verdwijnt. Ook wordt de huid van het bovenooglid te ruim waardoor huidoverschot ontstaat. Daarbij trekt de oogspier de wenkbrauw omlaag. Hangende wenkbrauwen veroorzaken een vermoeide en trieste uitstraling.

 

 

Behandeling(en) voor Wenkbrauwlift

Hangende wenkbrauwen
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak