fbpx
Pro-Age-Mozart-Kliniek-profhilo-fillers-rimpels

Pro-Age

“Pro-Age biedt u de mogelijkheid om er op iedere leeftijd op uw best uit te zien."
- Dokter Olga Liplavk

Natuurlijk ouder worden

Naarmate we ouder worden, veranderen alle structuren van het gezicht. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Het gezichtsvet neemt in volume af en zakt door de zwaartekracht naar beneden. Gezichtsspieren worden korter en de gezichtsbotten slinken, de kaak verliest een aantal centimeters en de jukbeenderen worden vlakker. Daarnaast wordt de oogkas wijder en het voorhoofd vlakker. Als gevolg hiervan ontstaan wallen onder de ogen, ingevallen wangen, rimpels en een verouderde, vermoeide en minder sympathieke uitstraling. U ziet er ineens ouder uit dan u zich voelt. Op grond van deze recente wetenschappelijke kennis heeft dokter Olga Liplavk het unieke Pro-Age Concept ontwikkeld met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. Dankzij  Pro-Age straalt uw gezicht weer uit wie u bent en hoe u zich voelt!

Wat is Pro-Age?

“Pro-Age betekent letterlijk “met de tijd mee”. Het doel is niet om iemand van 45 jaar eruit te laten zien als iemand van 25 jaar. Je fris en stralend voelen, en er ook zo uitzien, is niet afhankelijk van je leeftijd. Dat heeft te maken met het teruggeven van wat de tijd heeft weggenomen: de zachte vloeiende contouren en een frisse en gezonde uitstraling. Elk gezicht is uniek. Daarom is alles wat we doen maatwerk, gebaseerd op de individuele anatomie. Wat mooi was en is, plaatsen we opnieuw op de voorgrond. Op die manier brengen wij het gezicht in balans zodat u er weer energiek, stralend en uitgerust uitziet.” – dr. Olga Liplavk.

Hoe werkt Pro-Age?

Voorafgaand aan elke behandeling wordt er een nauwkeurige anatomische analyse van het gezicht gemaakt. Tijdens deze analyse wordt de oorzaak van de klacht (bijvoorbeeld een vermoeide uitstraling) vastgesteld. Dit is essentieel voor het behalen van een gewenst en vooral natuurlijk resultaat. Uit recent wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat bij vrouwen vanaf het 35ste levensjaar de gezichtsbotten krimpen. Bij mannen gebeurt dit na het 45ste levensjaar. Met deze kennis kan de oorzaak van de meest voorkomende klachten (bijvoorbeeld wallen onder de ogen en rimpels) effectief en doelgericht worden behandeld. Door onder meer de afname van het volume op strategische plekken te herstellen, wordt een natuurlijk en doeltreffend resultaat behaald.

Weten wat Pro Age voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Video van Anne, 65 jaar

Ik ben iedere dag weer blij als ik in de spiegel kijk”, vertelt de 65-jarige Anne. “En daar gaat het om”, stelt dokter Liplavk. “Dat mensen er weer net zo stralend uitzien als zij zich voelen.”   Bekijk de video met het verhaal van Anne hieronder:

interview mozart kliniek client 65 plus injectables

 

"WOW" effect door natuurlijke Botox

Onze cliënten willen er graag weer goed, vitaal en energiek uitzien: ze willen weer stralen. Daarbij past de resultaatgerichte Pro-Age aanpak. Dit herstelt immers de natuurlijke balans in het gezicht. Niet iedere rimpel is storend. Sommige rimpels geven het gezicht juist karakter en een unieke uitstraling. Dokter Olga Liplavk kijkt naar het totaalplaatje en behandelt strategisch alleen de echt storende, negatieve elementen met behoud van de identiteit van het gezicht. Dokter Liplavk staat achter elke behandeling en gaat bij elke cliënt voor een regelrecht WOW effect.

Video: RTL XL Dr. Olga Liplavk over het Pro-Age concept

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Kiest u ook voor de Pro-Age behandeling?

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak