fbpx

Kraaienpootjes

resultaat kraaienpootjes botox behandeling

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes, ook wel lachlijntjes of lachrimpels genoemd, geven het gezicht een natuurlijke, charmante en vrolijke uitstraling. Deze lijntjes ontstaan doordat de oogspier tijdens het lachen samentrekt. Rimpels worden dieper bij herhaalde mimiek. In combinatie met de afname van elastine in de huid en het vetweefsel rondom het oog, ontstaan hierdoor kraaienpootjes. Wilt u weten of u geschikt bent voor de behandeling van kraaienpootjes? Vraagt u een deskundig advies aan een van onze cosmetisch artsen.

Hoe ontstaan lachrimpels?

Na het 35ste levensjaar beginnen de botten en het vet van het gezicht te slinken. De natuurlijke vulling van de wangen neemt af waardoor de kraaienpootjes niet alleen horizontaal gaan lopen maar ook verticaal, richting de wang. Dat geeft een vermoeide en oudere uitstraling, ook als u lacht. Dit komt voor bij zowel mannen als vrouwen.  Cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek kunnen u deskundig adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Botox kraaienpootjes behandeling

Een injectie met botox ontspant de oogspier waardoor de lachlijntjes zachter worden of zelfs geheel verdwijnen. Door deze behandeling De buitenkant van de wenkbrauw wordt gelift en uw gezicht krijgt weer een frisse, uitgeruste uitstraling. Dankzij de deskundigheid van de cosmetisch arts, gedetailleerde kennis van de anatomie en 100% maatwerk wordt een natuurlijk resultaat bereikt. Cosmetisch artsen van de Mozart Kliniek kunnen u deskundig adviseren of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling van kraaienpootjes met botox.

Kraaienpootjes behandeling met fillers

Mocht er sprake zijn van volumeverlies bij de wangen waardoor de kraaienpootjes niet alleen opzij, maar ook  naar beneden lopen, dan is het herstellen van volumeverlies met tijdelijke fillers op het jukbeen nodig.  De huid bij het jukbeen zit los en mist ondergrond waardoor het meeplooit tijdens het lachen. Daarom brengen onze cosmetische artsen de fundering terug op de jukbeenderen om de te ruime huid op te vullen. Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

Behandeling(en) voor Kraaienpootjes

Kraaienpootjes-behandeling-met-botox-Gooi-Bussum
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak