fbpx

40-50 jaar

vrouw-40-50-jaar-injectables-kliniek-bussum

Top 3 probleemzones

  1. Ingevallen wangen
  2. Afhangende mondhoeken
  3. Rimpels

Volumeverlies

Het volumeverlies, dat begint rond het 30ste levensjaar, gaat verder door. Niet alleen de jukbeenderen, maar ook de kaken slinken. De vetcompartimenten zakken verder richting de neus-lippenplooi en marionetlijnen. De overtrainde spieren rondom de mond trekken de mondhoeken naar beneden, waardoor een ontevreden uitstraling ontstaat. Combinatiebehandelingen van fillers en botox zijn meestal noodzakelijk. Als de spieren van de mondhoeken namelijk te strak staan, kan er geen mooi resultaat worden bereikt qua herstel van de mondhoeken-stand en de marionetlijnen. Daarom worden deze spieren eerst ontspannen met behulp van botox.

Ook als volumeherstel rondom de ogen met een filler uitstekend is uitgevoerd, blijft het gezicht een bozige vermoeide uitstraling houden. Dit komt door de overtrainde spieren rondom de wenkbrauwen, waardoor het resultaat niet optimaal zal zijn. Vaak wordt daarom een stappenplan opgesteld om het gezicht stap voor stap de gewenste uitstraling te laten krijgen. Lees hier meer over de liquid facelift.

De huidkwaliteit wordt ook aanzienlijk minder. Dit komt omdat de productie van hyaluronzuur afneemt. De huid wordt droger, en bij een droge huid ontstaan sneller rimpels. Vaak ontstaan er ook pigmentvlekken, verkleuringen, melasma. Er kunnen fybromen (kleine wratjes) ontstaan. Ook kan couperose, of rode verkleuring de huid onrustig en onregelmatig maken. De teint wordt valer. Lees meer over huidverbeterende behandelingen zoals peelings en mesotherapie.

Behandeling(en) voor 40-50 jaar

Liquid Facelift Fillers Botox Medische Peeling
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak