fbpx
olga liplavk injectables kliniek bussum

Filosofie Mozart Kliniek

“Om er mooi en jeugdig uit te zien, hoeft u geen strakgetrokken, rimpelloos gezicht te hebben. Een fris en gezond uiterlijk kunt u, op iedere leeftijd, bereiken met een kleine ondersteuning."
- Dokter Olga Liplavk

Wallen, fronsrimpels, hangende mondhoeken

Het menselijk brein bepaalt binnen één seconde of wij iemand aantrekkelijk, betrouwbaar of aardig vinden. Het brein maakt die beslissing op basis van een aantal gezichtskenmerken. Hoe u eruitziet bepaalt hoe iemand over u denkt. Heeft u wallen onder de ogen, duidelijke fronsrimpels of hangende mondhoeken, dan is de kans groot dat u als ‘minder sympathiek’ of ‘niet aardig’ wordt beoordeeld. Als uw uiterlijk niet in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt, heeft u gelijk een achterstand.

Vermoeide gelaatstrekken of een futloos uiterlijk zijn meestal het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. U wordt fysiek ouder, maar kunt u ook als u zestig bent u nog veertig voelen. Een veelgehoorde opmerking van onze cliënten is dan ook dat zij zich niet meer herkennen in hun spiegelbeeld.

Cosmetische oplossingen

Door de natuur een handje te helpen met kleine, niet-operatieve ingrepen kunnen onze cosmetisch artsen een groot verschil maken. Zij kijken naar de hele persoon en niet alleen naar die ene rimpel. Hierdoor wordt het resultaat optimaal, natuurlijk en evenwichtig. Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring weten zij u deskundig te adviseren over de behandelingen die bij u het mooiste resultaat opleveren.

 

Pro-Age

Dokter Olga Liplavk heeft, op basis van wetenschappelijk onderzoek, de unieke Pro-Age behandelmethode ontwikkeld. Deze behandelmethode zorgt ervoor dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt. U straalt weer!

Lees meer over Pro-Age

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak