fbpx

Onderkin

Onderkin weghalen?

Heel veel mensen in Nederland hebben een onderkin. Er zijn veel mogelijkheden om een onderkin te laten weghalen. Om de juiste behandelingswijze te kunnen bepalen is het eerst nodig om vast te stellen wat de oorzaak is. De twee meest voorkomende oorzaken zijn een te kleine onderkaak, of een ophoping aan vet. Als de onderkaak kleiner is dan de bovenkaak dan ontstaat er een ingetrokken kin, hamsterwangen of een onderkin. Doordat de onderkaak kleiner is ontstaat er ruimte waardoor de huid gaat zakken. De slappe huid creëert de zogeheten onderkin, ook wel dubbele kin genoemd. De kaaklijn wordt hierdoor onregelmatig en slap. Een correctie met fillers is dan de uitkomst. In het geval van een ophoping aan vet zal een gezonde levensstijl of liposuctie een uitkomst kunnen bieden.

Resultaat onderkin verwijderen met fillers

Onderkin correctie zonder operatie.

Bij de Mozart Kliniek worden uw gezicht, kin en hals eerst goed geanalyseerd om de perfecte oplossing te kunnen bieden. Dit omdat de Mozart Kliniek alleen werkt met samengestelde behandelingen op maat op basis van uw gezicht en huid. Bij een consult zal er vastgesteld worden wat de oorzaak is van de dubbele kin en welke stappen van behandeling het meest effectief en natuurlijk zijn. Indien de dubbele kin wordt veroorzaakt door een slappe huid kun je gelukkig tegenwoordig de onderkin verwijderen met fillers. Hiermee kunnen wij eenvoudig en veilig een correctie uitvoeren zonder operatie. In het geval van een ophoping aan vet zal enkel het verliezen van vet een oplossing bieden. Mits de oplossing enkel operatief mogelijk is zullen wij u doorverwijzen naar gerenommeerde partners.

Kosten dubbele kin verwijderen met fillers.

De kosten van het verwijderen van een onderkin zijn vaak vanaf 600 Euro. De exacte kosten van deze behandeling zijn afhankelijk van de unieke situatie van het gezicht en het gewenste resultaat. Tijdens het consult adviseren onze cosmetische artsen op basis van het volumeverlies in het gezicht een hoeveelheid filler. De gebruikte hoeveelheid filler tijdens een behandeling bepaald voor het grootste gedeelte de prijs van de behandeling.  Bekijk hier de volledige prijslijst!

Behandeling(en) voor Onderkin

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak