fbpx

Kaaklijn fillers

Wanneer zijn kaaklijn fillers iets voor u?

Heeft u geen strakke kaaklijn en wilt u graag een goed gedefinieerd gezicht? U bent niet de enige! Een strakke symmetrische kaaklijn is een van de belangrijkste kenmerken van een aantrekkelijk gezicht. Veel Nederlanders hebben geen strakke kaaklijn (meer) en storen zich daaraan. Door vet compartimenten, huidveroudering, slappe huid en de genetische kaaklijn van een gezicht kan het zijn dat de kaaklijn niet strak is. Kaaklijn fillers bieden een veilige oplossing. Benieuwd of dit de oplossing is voor u? Kom dan langs voor een consult bij de Mozart Kliniek! 

Resultaten kaaklijn fillers

Hoe krijg je een kaaklijn?

Met fillers kun je een strakke kaaklijn krijgen. Onze cosmetisch artsen gebruiken tijdelijke hyaluronzuur fillers om de kaaklijn van uw dromen te sculpten. De artsen plaatsen hyaluronzuur filler nauwkeurig onder de hoek van de onderkaak, in de kin en in het gebied rond de kelk. Zodoende creëeren de artsen strategisch een esthetisch jeugdige en gestructureerde kaaklijn. 

Kaaklijn correctie met fillers.

Een behandeling van kaaklijn fillers bestaat uit meerdere stappen. Eerst brengen onze cosmetische artsen de contouren van uw gezicht in kaart. Vervolgens gebruiken de cosmetisch artsen, in overeenstemming met uw huidconditie en doelen, een kleine hoeveelheid filler om de kaaklijn te contouren. 

Een strakke kaaklijn zonder operatie.

De deskundige cosmetische artsen van de Mozart kliniek bootsen met fillers de hoekige contouren na van een scherpe kaaklijn. Idealiter moet de kaaklijn relatief scherpe en hoekige overgangen naar de nek vertonen, dit omdat een scherpe kaaklijn het onderste derde deel van het gezicht kadert.

Kaaklijn fillers ervaringen

Onze cosmetische artsen kunnen indrukwekkende resultaten worden behalen met kaaklijn fillers. Deze fillers zijn populair onder vrouwen zowel als mannen, omdat het direct na de behandeling het aanzicht van het gezicht verbeterd. Patiënten kunnen tot één volledig jaar na de behandeling de voordelen van de kaaklijn fillers. Daarnaast kunt u de resultaten verlengen  door regelmatige onderhoud afspraken. 

Kaaklijn fillers kosten

De kosten van een kaaklijn filler zijn vaak vanaf 600,- door middel van van het consult word de exacte prijs duidelijk, de exacte prijs is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid hyaluronzuur filler. Bekijk de volledige prijslijst.

Behandeling(en) voor Kaaklijn fillers

Fillers

Met een kleine hoeveelheid filler (soms in combinatie met Botox bij de mondhoeken en de kin) worden de kaakcontouren hersteld. Hierdoor krijgt het gezicht weer een jeugdige en frisse uitstraling. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Alle cosmetisch behandelingen worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat er altijd natuurlijk uitziet en past bij de verhoudingen van uw gezicht.

Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

Lees hier meer over behandelingen met fillers

Resultaten kaaklijn fillers
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak