“Bij mijn cliënten streef ik altijd een natuurlijk uiterlijk na. De ingreep moet passen bij uw gezicht zodat u er weer stralend en jeugdig uitziet.”
-Dokter Olga Liplavk

Lippen opvullen

Waarom is lippen opvullen populair?

Het opvullen van de lippen is een veelvoorkomende behandeling. Volle lippen worden geassocieerd met jeugdigheid en zorgen voor een jeugdige, sensuele uitstraling. Maar niet iedereen is gezegend met volle lippen. Naarmate we ouder worden krimpen de kaken, het zogeheten filtrum, het verticale gleufje op de bovenlip vervlakt. Filtrum komt van het Griekse woord philtron, wat ‘liefdesdrank’ betekent. Filtrum zorgt voor de jeugdige lip met voldoende zichtbaar lippenrood. Door onder andere het filtrum te herstellen neemt de lip weer zijn oorspronkelijke vorm aan.

Het lipvolume is genetisch bepaald. Smalle lippen kunnen op den duur een strenge uitstraling geven. Door het volume, waar nodig is, toe te voegen krijgt het gezicht een zachte, aantrekkelijke uitstraling.

Vaak wordt er gesproken over Botox in de lippen, of ‘Botoxlippen’. In de praktijk is dit niet mogelijk. Botox vult namelijk niet op, maar werkt uitsluitend als spierontspanner en wordt gebruikt om mimiekrimpels te verminderen. Om lippen op te vullen is filler of gel nodig. Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur bieden hier een uitstekende oplossing voor.

Wat zijn de kosten voor het opvullen van de lippen?

Mozart Kliniek adviseert uitsluitend tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur voor het opvullen van de lippen. Hiervoor gebruiken we Juvederm, Restylane en Princess. Een behandeling begint bij €350,-. Bekijk de prijslijst. 

Behandeling(en) voor Lippen opvullen

Fillers

Met behulp van fillers kunnen wij mooie vollere lippen creëren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend volledig veilige en afbreekbare injectables op basis van hyaluronzuur zoals Restylane, Juvéderm of Stylage.

Lees hier hoe de behandeling in zijn werk gaat

Lippen-opvullen-botox
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak