fbpx
“Pro-Age betekent met de leeftijd meegaan. Mijn doel is niet om iemand van 45 jaar eruit te laten zien als iemand van 25 jaar. Je fris en stralend voelen, en er ook zo uitzien, is niet afhankelijk van je leeftijd.”
-Dokter Olga Liplavk

Trieste uitstraling

Hoe ontstaat een trieste uitstraling?

Hoe we ouder worden is erfelijk bepaald. Daarnaast spelen omgevingsfactoren, zoals stress en verdriet mee bij het ouderdomsproces. Bij de Mozart Kliniek vinden we het belangrijk dat u eruit ziet hoe u zich voelt. Afhangende mondhoeken, wallen, rimpels en lijnen tekenen uw gezicht en kunnen zorgen voor een trieste of sombere uitstraling. Terwijl u zich juist heel vitaal en vrolijk voelt!

Pro-Age concept

Om u hierbij te helpen heeft de Mozart Kliniek het Pro Age concept ontwikkeld. Met behulp van niet-invasieve ingrepen kunnen we uw natuurlijke schoonheid herstellen. Vaak is dit in een combinatie van verschillende behandelingen. We stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.

Bekijk hieronder welke behandelingsmogelijkheden u kunnen helpen bij het teruggeven van uw vitale, energieke uitstraling.

Behandeling(en) voor Trieste uitstraling

Botox Fillers Draadlift

Tijdens een vrijblijvend consult bekijkt Dokter Olga Liplavk eerst de oorzaak van uw trieste uitstraling. Vervolgens wordt er Botox als injectable toegepast op de probleemzone, bijvoorbeeld een fronsrimpel.  Hierdoor ontspant de spier en komen de zachte contouren in het gezicht weer terug. Na een behandeling met Botox ziet u direct resultaat en straalt u weer van binnen én buiten!

Lees hier meer over de behandeling met Botox

Een filler is een opvulmiddel om het volumeverlies van de huid te herstellen. De Mozart Kliniek gebruikt hiervoor fillers met hyaluronzuur, een huidherstellend ingrediënt die in staat is vocht vast te houden. Door het opvullen van rimpels, plooien en lijnen, kenmerken die u een triest uiterlijk kunnen geven, krijgt u uw vitale uitstraling weer terug. Een gezond vochtgehalte is de basis van een jong uitziende, stralende huid.

Lees meer over de behandeling met fillers

Een trieste uitstraling ontstaat niet alleen door diepe rimpels, maar bijvoorbeeld ook door een afhangende kaaklijn- of mondhoeken. Tijdens een draadlift wordt een draad onder de huid aangebracht, welke na zes maanden zelf door het lichaam wordt afgebroken. Het lichaam maakt zelf collageen aan rondom de draad, waardoor de huid van binnenuit versteviging en een lift realiseert.

Lees meer over de behandeling ‘draadlift met PDO draden’

ProAge-botox-fillers-afhangende-mondhoeken-hamsterwangen-wallen-Gooi-Bussum
Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak