Botox voor mannen, niet zo gek!

Door Olga Liplavk
voorhoofdrimpels-behandeling-Mozart-Kliniek-Bussum

Mensen durven je niet aan te spreken op een feestje. Collega’s vragen of je slecht hebt geslapen en je vrouw denkt dat je voortdurend chagrijnig bent. Dan is het mogelijk dat je door een diepe fronsrimpel en afhangende wenkbrauwen een ongewenste uitstraling hebt.

Ook Mattie Valk heeft het gedaan omdat hij zich stoorde aan de frons op zijn voorhoofd, waarbij je ‘een echo hoorde als je dicht bij zijn gezicht was’

Met een fronsrimpel of als je mondhoeken door overtrainde spieren naar beneden staan, denken mensen al snel dat je moe, boos of chagrijnig bent. Je bent vrolijk, sociaal en gezellig. Maar dat straal je niet uit… botox lift de wenkbrauwen en zorgt voor een meer open blik. En een klein prikje botox aan de zijkant van de mond kan de mondhoek opwippen waardoor je er weer net zo goed uitziet als je je voelt.

Je ziet er zo moe uit

Marcel is een goed voorbeeld van wat een cosmetische behandeling voor je kan doen. Hij is een energieke man met een drukke baan, een leuk gezin en veel hobby’s. Fysiek gezien is hij in topconditie. En toch vroegen mensen hem regelmatig of hij wel voldoende slaap kreeg: “Je ziet er zo moe uit”, zeiden ze dan. Of, misschien nog wel erger, mensen ontweken hem omdat hij er met zijn fronsrimpel behalve moe ook wel een beetje boos uitzag.

Betere uitstraling

Daarom nam Marcel contact op met de Mozart Kliniek. Zijn vrouw is al jaren een tevreden klant in de Mozart Kliniek en had hem aangeraden een consultafspraak te maken. Marcel wilde dat graag. Hij had altijd gedacht dat cosmetische behandelingen alleen voor vrouwen bedoeld waren. Na een intake gesprek was hij om: het blijkt dat ruim 30% cliënten in onze kliniek mannen zijn die hun uitstraling willen optimaliseren: niet boos en chagrijnig maar vitaal en krachtig.

Omdat Marcel overtrainde spieren  in het frons gebied heeft waardoor zijn wenkbrauwen naar beneden stonden heb ik voor de botox behandeling gekozen. Ook zijn mondhoeken zijn gelift met de botox. Zijn vermoeide uitstraling kwam door wallen onder de ogen. Door volumeverlies rondom de ogen te herstellen haal je de ongewenste vermoeidheid uit het gezicht.

marcel

Marcel: ‘Ik zie er weer uit zoals ik me voel. En dat is een fantastisch gevoel. Een gevoel dat ik iedereen, vrouwen én mannen, van harte gun. Injectables zijn echt niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zullen merken dat dit een enorm positief effect op je leven kan hebben. Ik kan het iedereen aanraden.’

Heb je vragen over de behandeling of wil je een vrijblijvend consult? Neem dan contact op via info@mozartkliniek.nl of 035-7602802

Met warme groet,

Drs. Olga Liplavk, cosmetisch arts Mozart Kliniek