Hoe vind ik de beste botox kliniek?

Door Olga Liplavk

5 tips om de beste botox kliniek te vinden

Je hebt besloten dat je klaar bent voor een filler of botox behandeling. Maar hoe kies je nou de kliniek die het beste bij jou past? Je hebt maar een gezicht en je wil absoluut de beste uitstraling! Welke kliniek geeft mij goed advies? Welke kliniek gaat professioneel en veilig te werk? En hoe vindt je de beste botox kliniek?In dit blog geven we 5 handige tips hoe je de beste filler kliniek voor jou kan vinden?

 

Vrouw na filler behandeling in beste botox kliniek

Tip 1: De beste filler klinieken zijn aangesloten zijn bij de NVCG 

Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde, beroepsvereniging voor cosmetisch artsen. Deze professionele vereniging staat garant voor veiligheid en kwaliteit van medische cosmetische zorg. Alle leden (let op, LEDEN, niet de kandidaat-leden) van de NVCG  hebben heel veel ervaring, ze maken voldoende ”vlieguren” om tot de beste cosmetisch artsen van Nederland te behoren. Deze NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen worden regelmatig gevisiteerd en gecontroleerd door de NVCG zelf en door IGJ. Chek hier of jouw cosmetisch arts een lid van de NVCG is https://nvcg.nl/cosmetisch-arts-knmg/ De artsen hebben een gerenommeerde opleiding gevolgd en behoren tot KNMG profielartsen. Hier kan je opzoeken of cosmetisch arts in het KNMG register staat.

Tip 2: Wat is de filosofie van de filler kliniek?

Hoe vindt ik de beste botox kliniek? Je zoektocht begint bij het zoeken van de website die jou aanspreekt. Bekijk de OVER ONS  pagina van de website van de kliniek. Vaak vind je hier een filosofie of pagina naar de filosofie van de artsen van deze kliniek. Spreekt het je aan? Vanuit welke overtuiging opereert deze kliniek? Kijk na de foor- en na- foto’s. Wat voor soort mensen zijn dat. Zie je veel jonge meiden met volle lippen en is dat wat je zelf wil? Dan misschien ben je op een goede adres.  Ben je 40 plus en wil je een natuurlijke, charmante uitstraling, dan moet je kijken of je dit soort foto’s op de website tegen komt.  Zoek je een extreme resultaat zoals strak opgevulde wangen, volle lippen en strakke botox? dan moet je dat ook op de website treffen.

 Is het persoonlijk en precies of voordelig en algemeen. Doet deze kliniek voornamelijk lip fillers of blinkt de kliniek uit juist in de behandelingen  die zorgen voor de optimalisatie van uitstraling? Vindt je duidelijke informatie over de producten die worden gebruik? Hoe wordt de communicatie geregeld: online afspraak of staat een medewerker jou persoonlijk te woord? Dit zegt vaak al veel over de manier waarop de kliniek te werk gaat en wat jij het liefste zoekt in jouw behandelaar. 

Tip 3: Lees de ervaringen over de botox en filler behandelingen.

Lees altijd reviews.  De meest uitgebreide en betrouwbare website met reviews is https://www.kliniekervaringen.nl/arts/olga-liplavk-174 . Je kan de reviews vaak op de website van de kliniek vinden. Anders kan je de arts en de kliniek googelen of opzoeken op kliniekervaringen.nl. Zijn er voldoende reviews? Zijn er reviews over de behandeling die je overweegt? Komen de reviews betrouwbaar over? Let op dat reviews niet door steeds dezelfde persoon zijn geschreven. 

Tip 4: De beste botox klinieken bieden altijd een consult aan?

Elke KNMG gecertificeerde arts neemt uitgebreid de tijd voor consult.  Het vinden van de beste botox kliniek begint bij het vinden van de beste consult. Je kan hier lezen hoe dat bij de Mozart Kliniek geregeld is https://www.mozartkliniek.nl/persoonlijk-advies-en-consult/. Dit is het moment om jou te adviseren over welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn, en welke behandeling het beste zal werken voor de wensen die je hebt. Al jouw vragen worden beantwoord. Hier kan je lezen wordt er tijdens consult ALTIJD besproken moet worden.

Tip 5: Hoe ziet het personeel eruit?

Als je een afspraak hebt gemaakt en naar de kliniek komt let op de assistente die jou ontvangt. Hoe ziet ze er uit? Te dikke lippen en wangen, geen mimiek? Dan kan je er vanuit gaan dat dat ook de behandelstandaard is van deze kliniek. Wat voor mensen zitten er in de wachtkamer naast je? Knappen ze van de lipfillers of zie je juist goedverzorgde tevreden mensen?

Tip 6: Wat voor after care wordt er aangeboden na je botox of filler behandeling?

Krijg je na de behandeling een controle afspraak?  Worden er foto’s van voor- en na de behandeling gemaakt om de resultaten goed te vergelijken. Zo niet dan is de kans groot dat deze botox kliniek zich richt op ‘een dag vliegjes”: je doe eenmalig een behandeling en komt nooit meer terug. De prijzen worden laag gehouden waardoor steeds nieuwe mensen zich aanmelden voor botox en filler behandeling.

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is de prijs. Aanbiedingen voor Valentijnsdag, Sinterklaas en Kerst. Daarmee moet je uitkijken. Deze aanbiedingen zijn absoluut niet toegestaan en worden afgekeurd door Reclamecode Commissie.Lees hier een interessante artikel in de Volkskrant over botox voor een prikkiehttps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ondanks-de-nieuwe-regels-adverteren-klinieken-nog-steeds-met-botox-voor-n-prikkie~b711535d/

Gemiddelde prijzen op cosmetische behandelingen blijven redelijk stabiel. Dat ga je merken als je naar de prijslijst kijk van de gevestigde klinieken. De uitschieters van extreem goedkoop zijn altijd verdacht. Denk zelf goed na: waarom zijn ze zo goedkoop? Is de arts niet goed genoeg waardoor hij minder mag verdienen, of worden producten gebruikt niet niet deugen, of is de ruimte niet ok? Goedkoop heeft altijd zijn prijskaartje!

De Mozart Kliniek staat voor natuurlijke schoonheid.

Je gezicht is een belangrijk onderdeel van jouw identiteit. Je wilt het niet veranderen. Het vinden van de beste botox kliniek die jouw uiterlijk niet veranderd, alleen de beste naar voren brengt, is een uitdaging! Dat geldt voor iedereen, of je een man of een vrouw bent , jong of middelbare leeftijd. Lees wat onze filosofie is https://www.mozartkliniek.nl/filosofie/ .  Wil je behandeld worden in een van de beste klinieken van Nederland door een professionele cosmetisch arts? En wil je een natuurlijk resultaat? Kom dan langs op een consult