fbpx
kliniek gooi

Mozart Kliniek in de media

Tanja Jess interviewt dokter Olga Liplavk - 30 mei 2017

Net als Tanja Jess, maakt dokter Olga Liplavk zich zorgen de nieuwe trend onder jongeren van 18-20 jaar die cosmetische behandelingen ondergaan zoals botox en vergroting van de lippen. Jongeren denken te moeten voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal. Tanja en Olga gaan in gesprek over waarom het zo belangrijk is dat je vooral jezelf blijft.

Dokter Olga Liplavk te gast bij Dit is de Dag - 11 mei 2017

Dokter  Olga Liplavk was op 11 mei 2017 te gast in Radio 1 programma Dit is de Dag over de stijging van het aantal jongeren die cosmetische ingrepen ondergaan en haar zorgen hierover.

http://www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderwerpen/408210-kinderen-willen-lippen-en-billen-van-kim-kardashian

Steeds meer jongeren aan de botox en fillers, Telegraaf 11 mei 2017

Bijna tweederde van de mensen die het afgelopen jaar plastische of cosmetische ingrepen ondergingen, was onder de dertig jaar. Jongeren die aan hun uiterlijk laten sleutelen, doen dat het liefst met Botox en fillers. Dokter Olga Liplavk signaleert deze trend en maakt zich zorgen.

Lees hier het volledige artikel 

Cosmetische ingrepen onzin? - Gooisch, november 2016

Beautyjournaal 2016

De psychologische impact van injectables

Jet Bijwaards stoorde zich stoorde aan haar ontevreden uitstraling. Olga beoordeelde de anatomie van Jets’ gezicht en werkte volgens de principes van de magic points. Jet kreeg een totale metamorfose, want ze knapte niet alleen uiterlijk op, maar ook geestelijk. Ze is weer vrolijk en durft selfies te maken met met haar kinderen.

Pro-Age behandelingen Mozart Kliniek Olga Liplavk - RTL 4 Life Style Xperience

Dokter Olga Liplavk wordt geïnterviewd door Jeroen Post van het RTL 4 programma Life Style Xperience. Zij legt uit hoe je je kunt beschermen tegen een overdreven, onnatuurlijk uiterlijk door gebruik te maken van het Pro-Age concept waarbij stap-voor-stap wordt opgebouwd wat je kwijt bent. Hierdoor behoudt het gezicht haar natuurlijke uitstraling.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak