De Mozart Kliniek is Corona-proof

Door Olga Liplavk

Corona-proof kliniek

Afgelopen weken hebben wij onze reguliere werkzaamheden in de kliniek gestaakt in navolging van de maatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Per 28 april is Mozart Kliniek weer geopend. Dit op basis van het advies van OMT (Outbreak Management Team), RIVM en Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).   De reguliere zorg in de kliniek wordt hervat met een aangepaste werkwijze.

Belangrijke informatie voor cliënten

Voorafgaand aan de afspraak nemen wij telefonisch contact met u op. Wij vragen u naar de  volgende klachten: hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid, diarree en of huisgenoot zich in thuisisolatie bevindt. Mocht u een van deze klachten hebben dan maken wij graag met u een andere afspraak, zodra u minstens 24 uur klachtenvrij bent.

· Bij binnenkomst in de kliniek vraagt de assistente u nogmaals over de aanwezigheid van de klachten bij u en uw gezinsleden.

· Als u binnenkomt, vragen wij om uw handen te desinfecteren met de daarvoor beschikbare handdesinfectie.

· Wij vragen u om niet vroeger te komen dan noodzakelijk en om alleen te komen.

· In de kliniek schudden wij geen handen.

· Wij vragen u om zelf uw jas op de kapstok op te hangen.

· In de wachtkamer houden we afstand 1,5 meter van elkaar en de baliemedewerkers.

· Bij ons kunt u bij voorkeur pinnen, anders contant (het liefst gepast) afrekenen.

U kunt ervan uit gaan dat al onze medewerkers allemaal gezond zijn en klachtenvrij. Dat wordt dagelijks door de kliniek leiding gecontroleerd. De kliniek wordt dagelijks schoongemaakt volgens extra hygiëne protocol die goed gekeurd is door beroepsvereniging NVCG en infectiepreventie richtlijnen. Op die manier zorgen wij dat de Mozart Kliniek een corona-proof kliniek is.

Wij zorgen dat u bij ons veilig bent!

Bedankt voor uw medewerking en begrip!

Team Mozart Kliniek