Wetenschappelijke publicaties

Door Olga Liplavk

Wetenschappelijke publicaties

Kennis is de basis van veiligheid. Op de hoogte blijven van de laatste wetenschappelijke publicaties en ontwikkelingen op mijn vakgebied en zelf bijdragen aan de wetenschap is een essentieel onderdeel van mijn werk als cosmetisch arts.

– Cosmetisch arts Olga Liplavk –

Cosmetische geneeskunde is een relatief jong vakgebied. Voortdurend worden nieuwe middelen en behandelingstechnieken ontwikkeld. Om te zorgen dat in de Mozart Kliniek alleen de beste middelen en technieken worden toegepast, doet dokter Olga Liplavk wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van diverse nieuwe injectables.

Cosmetisch arts dokter Olga Liplavk

Dokter Liplavk is van mening dat een gedetailleerde kennis van de anatomie een absolute voorwaarde is om medisch cosmetische behandelingen veilig en verantwoord te kunnen uitvoeren. Alleen door voor iedere cliënt een individuele behandelplan op te stellen, kan een optimaal én natuurlijke resultaat worden bereikt.
De artikelen van dokter Liplavk zijn gepubliceerd in diverse wetenschappelijke tijdschriften. Haar bijdrage aan het medisch wetenschappelijk onderzoek is van groot belang. Onder andere voor de verbetering van de veiligheid van medisch cosmetische behandelingen.