Archief: Questions

Mag ik alcohol na een botox behandeling?

Alcohol verwijdt je bloedvaten, waardoor de botox zich makkelijker kan verplaatsen en het risico op bijwerkingen groter wordt. Zelfs met alcohol is het zeer uitzonderlijk dat botox zich verplaatst naar een aangrenzende spier. Mozart Kliniek raad je echter aan om altijd veilig te zijn en minimaal 24 uur na je botox behandeling geen alcohol te drinken.

Zijn fillers pijnlijk?

Zijn fillers pijnlijk? Soms kan een behandeling gevoelig zijn. Als het nodig is, wordt de huid plaatselijk verdoofd met een crème of een injectie met Lidocaine. Sommige producten bevatten een kleine hoeveelheid Lidocaïne waardoor een aparte verdoving niet meer nodig is. Bent u allergisch voor Lidocaine? Bespreek dat met uw arts. Een alternatieve verdovende medicatie  kan in dit geval toegepast… Lees meer

Mag ik sporten na fillers?

In principe mag u dezelfde dag gaan sporten. Uw cosmetisch arts geeft u advies wanneer het niet kan. Zoals bijvoorbeeld na een draadlift behandeling of een behandeling met verhoogde kans op blauwe plekken.

Mag ik make-up gebruiken na een filler behandeling

U kunt direct na de ingreep make-up gebruiken. In de kliniek geven wij u graag een advies over het gebruik van make-up na de behandeling.  Als het nodig is dan helpen wij u graag om de juiste dekkende make-up te kiezen.

Is een botox behandeling veilig?

Botox is veilig. Het wordt binnen 24 uur afgebroken en kan zich niet door het lichaam verspreiden. Een veilige dosering is 600 EH (eenheden). Voor een cosmetische behandeling wordt gemiddeld 20-50 EH per behandeling gebruikt. Als geneesmiddel wordt botox zeer breed toegepast in de reguliere geneeskunde.

Hoeveel kost een botox behandeling?

De kosten van een botox behandeling zijn gebaseerd op het gewenste resultaat; of u man bent of een vrouw; de conditie van de huid en de anatomie van het gezicht. De prijs voor een behandeling met botox is vanaf €100,-. Bekijk hier alle prijzen.