fbpx

Slapen opvullen met fillers

ingevallen-slapen-opvullen-fillers

Wanneer we ouder worden zorgt volumeverlies ervoor dat de slapen invallen. Er ontstaan holtes waardoor het gezicht er ouder uitziet, en soms zelfs ziekelijk lijkt. Door het verlies van vetcompartimenten in de slapen gaan ook de wenkbrauwen zakken.

Volume herstel

Slapen opvullen met tijdelijke fillers geeft het gezicht direct een jeugdige, gezonde uitstraling. Ook krijgt het een mooie, natuurlijke wenkbrauw lift en de rondere, zachte contouren van het gezicht komen weer terug.

De Mozart Kliniek maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur, een huidherstellend ingrediënt dat in staat is vocht vast te houden. Hyaluronzuur komt van nature ook voor in het menselijk lichaam en is huideigen. Een gezond vochtgehalte is de basis van een jong uitziende huid.

Veilig fillers injecteren met behulp van de ECHO

Voorafgaand aan de behandeling worden de belangrijkste bloedvaten gelokaliseerd met behulp van de echo. Dit zorgt ervoor dat de kans op filler complicaties aanzienlijk wordt verkleind. Zie onze pagina over Veilig fillers injecteren met behulp van de ECHO.

 

echo-fillers-slapen-bussum-amsterdam

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van het slapen opvullen is gelijk na de behandeling zichtbaar. U ziet er direct fris uit. U kunt al uw activiteiten onmiddellijk hervatten. Door de injecties kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Dat kunt u prima met make-up camoufleren. Na enkele dagen gaat het vanzelf over. Soms kan er een kleine blauwe plek ontstaan op de plek van de injectie. Na enkele dagen trekt dit vanzelf weg.  U krijgt advies en tips van ons hoe u deze kleine ongemakken kunt voorkomen.

Beoordeel zelf wat de Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.
Maak een vrijblijvende afspraak