Handen, hals en decolleté

“Cosmetische aandacht voor handen, hals en decolleté heeft een geweldig effect op het ‘totaalplaatje’.” 

Cosmetische aandacht voor handen, hals en decollete

Cosmetische aandacht voor en behandeling van handen

Wij willen er graag goed en vitaal uitzien en daar horen ook mooie handen bij. Jammer genoeg zijn het juist onze handen die onze ware leeftijd verraden. Naarmate wij ouder worden ontstaan pigmentvlekken en wordt de huid op de handen dun en rimpelig. Het onderhuidse vetweefsel neemt af waardoor pezen en bloedvaten zichtbaar worden.

Handen én decolleté

De Mozart Kliniek behandelt handen én decolleté zodat deze ook weer bij uw totaalplaatje passen. Dat doen wij met behulp van een combinatie van huidverbetering met een peeling of vitamine A zuur en fillers zoals Restylane of Radiesse. Door deze behandeling zijn handen weer voller en lijken daardoor ook jeugdiger. Met behulp van een mesotherapie kunnen wij bovendien de algemene huidconditie van de hand verbeteren waardoor de jeugdige glans van de huid wordt hersteld.

Hals en decolleté

Omdat de hals en decolleté minder zweet- en talgklieren bevatten wordt de huid daar sneller droog en is daardoor ook erg kwetsbaar. Zonder een goede bescherming beschadigt zonlicht de huid en ontstaan snel rimpels en huidverkleuring. Hierdoor ziet de huid van de hals en het decolleté er vaak ouder uit dan de huid van het gezicht.

Cosmetische aandacht voor en behandeling van hals en decolleté

De cosmetisch arts van de Mozart Kliniek kan de huid van hals en decolleté behandelen met een chemische peeling, vitamine A zuur, mesotherapie en een draadlift met PDO-draden. Hierdoor krijgt de huid weer een jongere uitstraling. Uw hals en decolleté hebben weer een gladde en strakke huid en pigmentvlekken verminderen of verdwijnen zelfs volledig. Een aanvullende behandeling van de hals met Botox, waardoor de halsspier ontspant, zorgt ervoor dat slappe halslijnen verminderen en de beruchte kalkoennek verdwijnt. De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »